Du kan blot onanere og føle omsorgstrang

0
1874

“Du kan blot onanere og føle omsorgstrang.” – Sådan lyder det bl.a. i Kasper Wagners tekstunivers. Han har netop udgivet en ny single, som skal få smilet frem hos folket i denne Corona tid.

Kasper Wagner har gennem tiden stået i spidsen for mange forskellige projekter. Både indenfor skuespillets verden og det musikalske. Hans nye projekt går ud på at få folk til at smile, danse og tænke.

“Der findes intet som glæde og det at få folk ud på dansegulvet, eller når de vrikker med foden til noget af det musik jeg har skrevet. Jeg bliver så glad”

Det hele startede, da Kasper havde siddet hjemme i sin stue og brygget på et nummer. Det skulle føles godt. Det skulle føles rigtigt. Og som et lyn fra en blå himmel kom omkvædet og resten af sangen tog ca. 10 min at få ned på papir. Kasper lavede så en indspilning, som han sang hjemme i sin sofa og optog det på video. Der gik ‘en dag, og så ringede telefonen pludselig med en manager hængende i den anden ende. Sangen skulle udgives så hurtigt som muligt.

Der gik ikke mange dage, så var alt på plads og indspilningerne gik i gang. “Jeg var rigtig glad, for jeg lavede noget musik, som jeg kunne mærke og følte for, da det var meget på de positive præmisser. Jeg plejer altid selv at sige, at hvis du kan stå ud af sengen om morgenen, så er du privilegeret. Tænk hvis du skulle bæres”

Så Kasper går meget op i at holde det positivt, selv i stunder som disse.

Kasper er allerede i gang med sin anden single, der ligeledes meget gerne skulle bringe et smil frem hos lytteren og seeren.

Kontakt: Manager Niclas Johansen: 28794677

https://www.facebook.com/KASPERSMUSIK/?modal=admin_todo_tour

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here