KESI annoncerer sin største indendørs koncert til dato!

0
1022

Kesi annoncerer sin største indendørs koncert til dato og ligger samtidig nr. 1 på den danske Album Chart.

Kesi har netop udgivet sit første album i 5 år, ’BO4L’, en opfølger til den platincertificerede EP ’888’. I kølvandet på den udgivelse annoncerer Kesi nu sin til dato største indendørskoncert. Koncerten finder sted lørdag den 1. maj i K.B. Hallen i København.

BO4L har fået intet mindre end fremragende anmeldelser og røg efter første uge ind som nr. 1 på den officielle album chart samt single chart i Danmark. Begge singler fra albummet ¨Tilbage¨og Blå Himmel¨ er gået nr. 1 på Spotifys single chart.

Kesi startede sammen med Gilli og Benny Jamz den danske bølge af grime i 2011 og har sidenhen udviklet sig til at blive en af landets største pop/urban sangskrivere og artister. Over de seneste par år har han sammen med produceren Hennedub skabt en genkendelig lyd, som har ført hits som ‘Følelsen’, ‘God dag’, ‘Kom Over’ og ‘Su casa’ med sig, der har bragt ham til tops på Spotify, radio og den officielle single chart.

Kesi blev i 2017 indstillet til hovedprisen til P3 Guld og blev i 2019 hædret med to Danish Music Awards (Årets Solist og Året Urban Act).

Billetpriser:

PL1 (sidde) 375,- / PL2 (Stå) 325 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg starter fredag 28. august kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk

Live Nation presale for eksisterende nyhedsbrevsmodtagere: torsdag 27. august kl. 10.00 (23 timer)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here