Ny musik fra Nordjylland

0
790

Vest Kys holder til i deres kombinerede øvelokale og studie på et nedlagt landbrug i Guldbæk, ved Aalborg. Imellem åbne marker og mørke skove har de brugt sidste års isolation på at indspille og producere to nye spændende singler, der nu er klar til udgivelse.

“Kriser har altid bragt ny musik, ny kunst, udvikling og kreativitet”, siger forsanger Jeppe Tilsted Foldager. “Om det er samfundsmæssige opbrud eller i det helt nære. Som sangskriver er man selvsagt nødt til at finde inspiration der hvor man er. Om det så er tristesse, afsavn eller fornyet energi og livslyst”, Vi har lavet to nye sange – en om at heles igen og en om savn og at værdsætte det man har, imens det er der. Så må man selv tolke på hvilke lag man hører.”

Vest Kys har tidligere udgivet to singler, “Til Tonerne af Ild” med selveste Michael Falch på kor – og “Jæger” med Maria ‘Dodo’ Gad, fra Dodo & the Dodo’s, ligeledes på kor.

Sangene er mikset af svenske Stefan Boman, der før har lavet lyd for bl.a. Morten Harket fra A-HA, Kent, Hellacopters og Robyn. I øvrigt i ABBA’s tidligere studie.

Vest Kys har spillet deres melodiske, rå synthpop i 5 år og har spillet koncerter bl.a på Skråen, Fatter Eskil, Brundby Rockhotel Samsø, Tunø Festival, Way Up North Festival, Nibe Festival og Waar party.

“Smelter når du går” udkom den 27. marts.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here