Ny single fra Brian Burr

0
1411

Brian Burr, der er født i USA og bosat i København, annoncerer sin næste udgivelse, som bringer en ny voksen poplyd til fans med sin nye single “How Could You”.

Burrs første tre comeback-singler har allerede fået airplay i både Europa og USA og har ført til mere end 44.000 nye followers på Facebook på kun otte måneder.

“Efter et ødelæggende brud med en elsket person er vi tvunget. Så vi spørger: Hvordan kunne du? Fordømmende spørger vi også …Hvordan kunne jeg?? Vi væmmes ved tanken om at se den kommende morgen i øjnene”, siger Brian. Dette er et sted, som alle, der har elsket og mistet, kan relatere til.

Dette er den 4. single fra Burrs første soloalbum, men han er ikke nogen nybegynder på hitlisterne. Engang var han forsanger i det lovende band Sensory System. Men noget ændrede hans livsbane: “Efter en europæisk turné kom jeg hjem og opdagede, at min datter ikke kunne genkende mig! Jeg var rigtigt chokeret. Jeg følte, at jeg virkelig ikke havde noget valg.”

Producer og pianist Claus Kilpatrick hjalp Brian Burrs lidenskabelige stil frem på hans ventede 10-sporede album med titlen “Even Children Grow Older”. Albummet indeholder mindeværdige tekster, reflekterende referencer og en fortælling til modkulturgenerationen.

Der vil blive udgivet flere singler i hele 2021 fra albummet på Messenger Music.

På trods af tidligere optrædener på flere bemærkelsesværdige festivaler som Roskilde Festival, to velmodtagne albums og en fanfølge i forskellige lande under hans bælte med sit tidligere band, udtaler Burr, at “Det er klart, at det er noget af en udfordring at forfølge et comeback efter alle disse år. Men jeg er virkelig begejstret for den overvældende støtte, jeg har fået fra mine tidligere og nye fans.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here