Stærkt poptrack til dansegulvet fra Fallulah

0
912
Foto: Julie Montauk

Fallulah er klar med en sensommersingle, som med skarpt skåret popfinesse danser sig gennem sorg. “Dance It Better” kommer med en helt særlig musikvideo, hvor Fallulah for første gang for alvor løfter sløret for sit dansetalent.

Fallulah fulgte i maj op på sit fjerde album “All My Eyes Are Open (part I & II)” med singlen “Gemstoned”, hvor den originale hitmagerske præsenterede et stærkt og mere rendyrket popenergisk udtryk end vanligt. Den nye single “Dance It Better” er et nyt skridt i den retning – en powerudladning af følelser, der får et mærkbart, smittende og kropsligt udtryk.

Fallulah er født med dans i blodet. Hendes far var koreograf og mødte hendes mor gennem den balkan-dansegruppe, han startede op i Danmark. Så Fallulah har danset siden barnsbenene var helt små. I videoen til “Dance It Better” viser hun for første gang, at hun ikke bare kan danse, men at hun faktisk har danset professionelt i et par år, før hun valgte musikken.

“Dance It Better” er opstået af et ønske om at trøste:

“Jeg ville gerne skrive en sang, der kunne trøste folk, der er i sorg. I processen mistede jeg selv en, der stod mig meget nær, og dansetræningen og sangens budskab om at danse og få følelserne ud gennem kroppen endte med også at trøste mig selv. Det er fantastisk frisættende at danse, når man ikke har flere ord.”

“Mine forældre har givet mig dansen og videoen er min hyldest til mit ophav.”

“Dance It Better” er skrevet i samarbejde med Kill J (Julie Aagaard). Det er kun anden gang i Fallulahs 14 år som sangskriver, at hun har taget en anden med ind i sangskrivningsarbejdet.

Med et tiår i bagagen har Fallulah opnået enorm anerkendelse for sin egenartede popmusik. Danish Music Awards, GAFFA-Prisen, Carl Prisen og P3 Prisen – alle pryder hylden hos Fallulah, der med sin allerførste single blev Ugens Uundgåelige på P3 og derfra i alle årene både i æteren, på live scenen og på streamingtjenesterne har haft massiv succes.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here