Debutsingle fra Louis Lønsted

0
1233
Foto: Rita Kuhlmann

Med en klar artistisk vision og et stærkt hold på produktionssiden debuterer Louis Lønsted med førstesinglen “En”. Mens lyden har rødder på den anden side af Atlanten, trækker det lyriske univers på drømmende, dansksproget digtekunst. Det er underfundigt, intelligent og hudærligt.

”En” omfavner forholdet som et fænomen i nulfejls-kulturen anno 2021, hvor en generation er vokset op med den konstante eksponering af urealistiske og usunde idealer via sociale medier og af samme årsag har svært ved at binde sig. Alle er bange for at blive såret, men længes efter nogen at holde af.

Louis forklarer:

“Vi lever i en tid, hvor vi skal være i konstant udvikling, med den indbyggede antagelse, at det sker uden fejltrin. Men selvfølgelig forudsætter al fremskridt også fejl. Livet er jo ikke én lang elevatortur mod en arbitrær top.”

I stærk kontrast til det lyriske tema er musikken legesyg med referencer til Motown-æraen. Det velkomponerede strygerarrangement er omsvøbt af en moderne produktion, der henleder tankerne på den satiriske tekst/lyd-dualitet hos Outkast’s ”Hey Ya!”.

Singlen “En” er blevet til med hjælp fra multiinstrumentalist Christoffer Holm (Sulka, Josephin Bovién, m.fl.), producer Moses Fiellau-Nikolajsen (Moses:”Andreas”, m.fl.) og Danmarks (u)kronede mixer-konge Carsten Heller (Minds of 99, Nephew, Jung, Peter Sommer, m.fl.).  Den visuelle identitet er udviklet i samarbejde med fotograf Rita Kuhlman (Alex Høgh Andersen, Peter Sommer, Heartbeats), imens den prisvindende instruktør Freja Rørkær Madsen står bag musikvideoen, der finder sted i verdens største indendørs minigolf-park.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here