Kasper Buch offentliggør 2022 tour

0
2378
Foto: Marc Roed

Den sønderjyske singer/songwriter Kasper Buch starter 2022 med at offentliggøre en lang række koncerter landet over.

Sangskriveren har brugt den lange nedlukning på at forberede sig på det nye år og dens mange koncerter, samt det album som forventes at udkomme i 2022.

Hidtil har singlerne “Point This Ship”, “Searching for the Day” og “I’ll Walk You Through the Storm” set dagens lys og har samtidig været en teaser for det hele album der arbejdes på.

Inden årets udgang i 2021 var Kasper Buch på forsiden af mange nyhedsmedier og aviser med sin historie om angst. Han slog sig bl.a sammen med sangskriveren Mathilde Falch hvor han optrådte på intet mindre end to af hendes sønderjyske koncerter i efteråret i Skærbæk og Lysabild på Als. 

Kasper Buch er efterfølgende blevet ambassadør for angstforeningen i Danmark, hvor han træder ind i 2022 ikke kun som sanger- og sangskriver, men også et forbillede og en inspiration for en faldgruppe som til tider og ofte ikke tales så meget om, nemlig psykisk sårbare.

Hvad kan man forvente til Kasper’s koncerter i løbet af 2022?

“Nærvær, ærlighed og en historie der skal videregives, er en af de ting som står mig meget nært at emne om”.

“Det er ingen hemmelighed at mange af mine sange tager afsæt i en svær tid, men en tid man skal lære af og en tid som jeg har lært at bearbejde igennem musikken”, fortæller Kasper Buch.

Find din nærmeste koncert med Kasper Buch nedenfor på tourplanen.

Billetter bestilles igennem http://gig.to/kasperbuch2022

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here