The Beatophonics starter turné i Danmark og Spanien med aktuel single

0
1975

Retro-rockerne The Beatophonics er nu aktuelle med et single-udspil, hvor bandet for alvor forener det dogme-bårne bagkatalog med en mere tidssvarende, men stadig klassisk lyd.

På deres andet fuldlængde udspil ”Let’s Do This”, som udkom i januar 2020, eksperimenterede bandet med, hvorvidt deres 60’er lyd kunne udvikles ind i nutiden og den nye single er en videreudvikling i denne retning.   

Sangen handler om, hvordan pludselige voldsomme ændringer i hverdagen tvinger os til at stoppe op og udfordre de nære relationer. I ”I Go Through Emotions” bliver denne pludselige opvågning anslaget til en tvivl om, hvorvidt parforholdet er mere end en tilfældighed og en delt frygt for ensomheden. I en pludselig overflod af tid og plads til hinanden, griber ens følelser en ved kraven og de sværeste spørgsmål bliver uundgåelige. Vil vi egentlig hinanden?

”I Go Through Emotions” er en hyldest til at vælge isolation og selvvalgt følelsesmæssig ensomhed fra, og i stedet vælge kærligheden og fællesskabet til. Derfor er nummeret også meget aktuelt på sætlisten nu, hvor vi igen kan mødes ude på spillestederne.

The Beatophonics spiller ti koncerter rundt omkring i Danmark og har netop offentliggjort spanske koncerter i Valencia og Madrid samt på festivalen Purple Weekend i León. Bandets sidste fuldlængde udspil ”Let’s Do This” fik en overstrømmende modtagelse i Spanien og de to singler ”I Can Do With Anybody Else” og ”Beautiful” fik stor opmærksomhed fra radio og medier.  

Koncert datoer

18/11 – Herning, Fermaten
19/11 – Frederikshavn, Maskinhallen
20/11 – Kolding, Godset
26/11 – Musikforeningen Bygningen, Køge
27/11 – Taastrup, Taastrup Teater
2/12 – Valencia, Loco Club
3/12 – Madrid, El Sol
5/12 – León, Purple Weekend

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here