Dear Amber

0
2183

Dear Amber er et dansk alternativt rockband fra København.

Bandet fandt sammen i 2019 og består af Ronni Jørgensen (vokal og guitar) Rasmus Schou (vokal og guitar), Kenneth Juul Larsen (bas) og Jan Ettrup-Mikkelsen (trommer, percussion), der alle har mange års erfaring med både musikproduktion og liveperformance tilbage fra midten af 90’erne og frem til i dag.

Dear Amber har en promotion EP på trapperne, ”Sparks Equal Fall”, der forventes udgivet ultimo juli/primo august 2021. Den første single “Rearend collision” er dog allerede ude 12. juli og byder på et sneak peek af, hvad bandet har arbejdet på det seneste års tid.

De fire medlemmer af Dear Amber har fundet sammen i et lydunivers, der fortolker 90’ernes støjrock på en ny og forfriskende måde, hvor referencerne er tydelige, men tilsat et væld af moderne ingredienser. Den erfarne rocklytter vil givet vis tænke på bands som The Smashing Pumpkins, Kent og Placebo, men på trods af inspirationen har Dear Amber fundet deres helt egen vej og leverer et forfriskende nyt take på guitarrock anno 2021.

Følg Dear Amber på de sociale medier herunder og hold dig opdateret med koncertdatoer, nye udgivelser, spændende samarbejder og meget mere.

Facebook: https://www.facebook.com/DearAmberOfficial
Twitter: https://twitter.com/DearAmberMusic
Instagram: https://www.instagram.com/dearamberofficial/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here