HunBjørn leger med forbudt lyst på ny single

0
507
Foto: Julie Montauk

In The Eye er det første af en række nye udspil fra HunBjørn, som endelig er tilbage – med en single om forbudt lyst, der bliver vækket fra sit hi. I et fængende, enkelt og omkvædsstærkt electro-pop track får hun slået fast, at det var værd at vente på.

In The Eye starter med en lyd, der er lagt låg på – dæmpet og sløret – og som i løbet af 15 sekunder vokser og bryder ud i krystalklart lys. Beatet er insisterende mærkbart og teksten fortæller historien om tiltrækning, der pludselig opstår, der hvor det slet ikke var meningen.

Med groovy elementer fra dance, alternativ pop og electro-pop er singlen ladet med passion og lyst, der raser gennem kroppen, som en storm, de ikke må lade sig rive med af.

”Det er det der øjeblik, du ikke så komme, men pludselig står i, hvor suset af fristelse virkelig truer med at vælte al fornuft, og der skal noget seriøs styrke til ikke at give efter”, fortæller HunBjørn.

HunBjørn er et kraftfelt i sig selv – og der har været travlt i værkstedet i de år, der er gået siden den succesfulde EP Next Summer og P6 radiohittet Keep Breathing.

Hun har ikke bare skrevet en masse nye sange. Hun har også været en central del af opstarten og driften af ”Musikbevægelsen af 2019”; en af ophavskvinderne til branchefællesskabet WeProduce (for kvindelige producere), musiker og sanger i teaterkoncerten Gasolin’ på Østre Gasværk, og så er hun producer på nummeret SOLEN ER SEXET, som udkom i 2022 fra musikkollektivet af samme navn.

HunBjørn står bag tekst, musik, arrangement og produktion på den nye single.

In The Eye er en enkel, omkvædsstærk single fra en HunBjørn, der er vækket og vendt tilbage med overbevisende styrke.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here