Drori-Hansen Furniture annoncerer reunion-tour

0
1451
Foto: Tine Buba Gils

Som band har de været stille på både scene og i pladestudie i over 20 år. Men nu er Drori-Hansen Furniture tilbage – et sted, hvor soul, jazz, pop og funky vibe flyder sammen i en ny, tilbagelænet og ganske refurnished udgave. På scenen og knitrende live.

Drori-Hansen Furniture annoncerer nemlig nu, at de i 2022 drager på en reunion-tour. Den første håndfuld af turnéens koncerter er offentliggjort – og billetsalget startede fredag den 3. december 2021 kl. 11.

Foruden de to frontfigurer Erann David Drori (vokal) og Casper Hamilton Hansen (bas) består reunuion-2022-møblementet af en af landets ypperste pianister gennem 40 år og en levende legende på den danske jazzscene, Ben Besiakov. Den superorganiske, funky trommeslager, Anders Pedersen, som oprindelig spillede på albummet “For Their Friends”, og på guitar en af de absolut mest fremtrædende unge jazz/fusion stilskabere herhjemme, Pelle von Bülow.

Stadig fuldstændig styr på hvor skabet skal stå

Mange var med på Drori-Hansen Furniture-vognen i midten af 90’erne, hvor bandet udsendte de to legendariske album “For Their Friends” (1995) og “Family” (1996) og spillede masser af udsolgte koncerter til langt ind i ’99. Mange kan sikkert også sagtens huske Drori-Hansen Furniture-hits som “When You’re Around” og “Then You’ll Know Why” og har måske været så heldige at høre dem live dengang.

For dem er der med den kommende reunion-tour rig mulighed for atter at hoppe med på Drori-Hansen Furniture-vognen og få et genhør. Og for nye fans er der ditto mulighed for at joine et funky ride, der i dag uomtvisteligt stadig har fuldstændig styr på, hvor skabet skal stå.

For selvom der er gået to årtier, siden den mest musikalske del af hele ”møbelbranchen” sidst stod på scenen sammen foran et publikum, er venskabet og kærligheden til musikken uforandret. Og den kærlighed er de klar til at dele gavmildt ud af på den kommende tour.

Foreløbige koncerter – flere offentliggøres senere:

7. maj Viften, Rødovre (premiere)
23. september Posten, Odense
21. oktober Værket, Randers
22. oktober Kulturværftet, Helsingør
28. oktober Bygningen, Køge
5. november Amager Bio

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here