Årets julesang er landet!

0
2468

Årets julesang er landet! Mød Dorit fra TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL

Tykke knogler! Efter en hård landing i skolegården i Anders Matthesens tegnefilm Terkel i Knibe, genopstår (Fede) Dorit nu i TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL. Og hvilken bedre måde at fejre sin egen genopstandelse end med en julesang?

Dorit’s Fede Jul udkommer i dag den 30. november og er tilgængelig via alle digitale tjenester. Hør den her

Juletræer er kun til pynt, ikke spisning
Dorit’s Fede Jul er sunget af den 28-årige skuespiller og sangerinde Lea Thiim Harder, der fra februar næste år har rollen som Dorit i TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL. På sangen får Dorit besøg af Terkel, der venligt foreslår at hverken juletræer eller Jesus er til spisning – men hvad skal man gøre, når det er jul og man har tykke knogler?

Fra Jokeren og Aqua til The Book of Mormon

Stortalentet Lea Thiim Harder har tidligere medvirket i flere musicals som Saturday Night Fever, Efter Brylluppet og senest i en stor rolle i Det Ny Teater succesopsætning af The Book of Mormon, hvor hun fik fantastiske anmeldelser. Siden 2010 har hun desuden fungeret som backing vokal for flere danske sangere og grupper bl.a. Aqua, Kirk, Saveus, Jokeren, Johnson, The Palace, Bryan Rice, Fallulah, Peter A.G. mfl.

Se musikvideoen til Dorit’s Fede Jul her

Om musicalen
Terkel i Knibe bleven milepæl i moderne dansk filmhistorie, og succesen var ikke til at tage fejl af med mere end 375.000 solgte biografbilletter. En tegnefilm, der helt usædvanligt både var for børn, teenagere og voksne. Nu kommer filmen som original ny dansk musical, der bliver mindst lige så sjov, grov, respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmen. I TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, der blander brug af dukker og skuespillere i en scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

Stærke kræfter bag forestillingen
Executive Kreativ Producent Thomas Langkjær fra Langkjær Entertainment og Live Nation producerer TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL sammen med Clemens. Forestillingen instrueres af Nikolaj Cederholm, medskaberen af Dr Dante og manden bag en perlerække spektakulære, succesfulde teaterkoncerter. Med sig på holdet har han sin faste koreograf Anja Gaardbo og scenograf Kim Witzel, mens kostumerne lægges i hænderne på Line Bech.

TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL får verdenspremiere i Tivolis Koncertsal 14. februar næste år og derefter skal på turné landet rundt til Holstebro, Aalborg, Aarhus, Odense og Vejle. Billetsalget er i gang!

Læs mere på www.terkelthemusical.dk


Fakta:

Premiere:

  • 14. februar 2019 i Tivolis Koncertsal

Spilleperiode:

  • København: Koncertsalen, Tivoli (14. februar – 24. marts 2019 ). Billetbestilling: Ticketmaster.dk
  • Holstebro: Black Box Theatre i Musikteatret Holstebro (11.-18. april 2019). Billetbestilling: Billetten.dk, www.musikteatret.dk eller tlf. 96 11 79 79.
  • Aalborg: Aalborg Kongres & Kultur Center (24.-28. april 2019). Billetbestilling: www.akkc.dkog tlf. 99 35 55 66.
  • Aarhus: Hermans (30. april-12. maj 2019). Billetbestilling: Ticketmaster.dk
  • Odense: Odeon (14.-18. maj 2019). Billetbestilling: Ticketmaster.dk

Handlingen

Terkel går stadig i 6.A sammen med sine klassekammerater Jason, Sten, Saki, Silas, Johanna og Dorit m.fl. Men tidsbilledet er flyttet til 2019. Offentlige besparelser og skolebørnenes daglige hærgen har gjort, at Terkels skole, Kastanjevangen Skole, ikke er blevet istandsat siden sidst vi mødte Terkel. Og den er altså noget faldefærdig. En dag i Arnes musiktime, hvor Terkel må nøjes med en triangel, spiller Jason en vild trommesolo. Jasons trommespil begrænser sig ikke kun til trommesættet, men fortsætter ud over lærerens skrivebord, væggen, skabet, vinduerne, instrumenterne, lamperne og en faldstamme. Alt med lyd i. Faldstammen, der er ligeså forfalden som resten af Kastanjevangen Skole river sig løs og rammer Terkel i baghovedet, så han besvimer. Her starter Terkels mareridt, som vi kender det. Hvor han bliver hjemsøgt af dårlig samvittighed, skolens bøller, psykotiske veganere, Dorits spøgelse og endda sine egne forældre…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here