Point This Ship

0
792

Kasper Buch har netop udgivet sin næste single udgivelse ved navn “Point This Ship” som udkom den 22. marts 2021. Sangen er produceret i samarbejde med Ulrik Tjørnelund Bossen fra GigRec.dk studio.

Sangen handler om det at gå i en anden retning eller måske nærmere skubbe tingene i en anden retning. Mennesker kan nogle gange ende i en situation hvor vi er nødt til at skifte kurs, da det enten kan have konsekvenser eller værre, ikke kan rettes op.

Coronapandemien har været et verdensomspændt emne, men samtidig en kæmpe inspiration til det at stå sammen om noget som kun kan ændres ved at skifte kurs i fællesskab.

Kasper Buch vælger at sætte sit præg på tilværelsen med et Pop-Rock nummer som tager afsæt i noget af det vi kender fra hverdagen.

Den 29 årige singer/songwriter fra Tønder er i færd med at færdiggøre sit andet studiealbum hvor “Point This Ship” er anden singleudgivelse i rækken til sit kommende album.

Der er lyse tider på vej, kursen er sat, “Point This Ship”.

Om Kasper Buch.

Kasper Buch er allerede blevet budt op på de ind- og udlandske scener, det overrasker ikke de fleste at Tønder festival har haft stor indflydelse på Kasper’s opvækst da han selv stammer fra Tønder. 

Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, samt albummet “Memories” som debuterede på bl.a Danmarks Radio i 2020.

En del omtale i aviser, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7 og Radio LOUD, har lagt noget af vejen for at musikken har kunne finde vej ud til mange af Kasper’s lyttere og følgere den dag idag. 

Kasper Buch har af flere omgange lagt nr. 1 på diverse playlister på mange af landets radiostationer, med bl.a udtalelser fra nogle af landets førende radioværter.

Med lidt over 200 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch idag et velkendt navn på den danske musikscene. Kasper debuterede blandt andet på Færøerne for første gang i 2020.

I 2019 modtog Kasper Buch, “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation.

Kasper har blandt andet spillet support for Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here