Nyt fra Rap/Hip-Hop duoen Kreutz

0
1434

Kreutz laver Hip-Hop/Rap, med en alternativ og nytænkende tilgang. Inspireret af den amerikanske trap scene, laver Kreutz stemningsfyldt musik, som danner billeder og fortæller historier om deres egne erfaringer, derfor bliver musikken altid bundærlig og intim. Sangene omhandler alt fra kampen med mentale lidelser til observationer af verden omkring os.

3. klasse, 2008: Frederik og Simon møder hinanden for første gang. I en Romeo og Julie-agtig situation var deres klasser rivaler, og kunne ikke lide hinanden. Disse 2 star-crossed lovers fortsætter deres liv med en mangel i hjertet.

7. klasse, 2012: De 2 klasser finder ud af at de alle sammen spiller det sammen computerspil, og egentlig ikke er så forskellige alligevel. Et legendarisk venskab mellem Frederik og Simon opstår, som stadig holder til denne dag i dag.

Januar, 2020: Det nye år er lige startet, pandemien banker på Danmarks hoveddør, og Frederik skriver til Simon ”Hey, prøv lige at send mig en af dine beats” og intet vil nogensinde blive det samme igen. Simon havde siddet i mange år og produceret beats som ingen nogensinde hørte, og Frederik havde rappet siden han var lille, så deres kunstneriske sammenkomst var kun et spørgsmål om tid. De blev så til Kreutz.

Da teksterne fungerer som en slags dagbog, er musikken meget præget af vores eget synspunkt som en del af de ”sorte får”, og frem for alt andet håber vi på at kunne være en hjælp til dem der går igennem nogle af de samme ting som vi gør.

Den nyeste single “Sent” fra Kreutz er ude nu!

“Endnu et søvnløst døgn, klokken 5 om natten”; Sangen handler om at tænke på de ting der engang var, og at have svært ved at glemme dem. “Sent” er en ekstremt ærlig og personlig sang, skrevet af Frederik i den præcise situation som sangen beskriver – og indspillet dagen efter. 

Med lyden af regn i baggrunden, spiller klaveret, mens 808’s og trommer brager afsted, og det hele kommer sammen for at støtte op under Frederiks hurtige og rytmiske flow.

“Sent” er den perfekte sang til at ligge og stirre op på loftet til, eller bare at skråle med til.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here