Specktors vælter Pumpehuset

0
1294

Det er knap otte år siden de populære Københavnerdrenge sidst væltede Pumpehuset og lørdag d. 2. maj gør de det igen! Der er garanti for en festlig aften i højeste gear med support fra rapperen Cxrtier og rapper/producer KÅ samt after party med surprise line-up (inkluderet i billetten).

Den populære electro-hiphop, techno og rapgruppe hvis medlemmer går under kunstnernavnene Wanner & JonasForFanden har netop opnået platinstatus med tracket Unz Unz, der har mere end 9 millioner streams – deres største hit til dato! På fredag lander opfølger-singlen “Gutterne”, som er en hyldest til vennerne, venskabet og festerne! Man kan altså lige nøjagtig nå at komme i den helt rette stemning inden billetsalget starter til et af forsommerens største hiphop brag.

Specktors startede i 2008, som en elektronisk rap-gruppe. De blev hurtigt kendt for deres vilde live shows og mosh-pits på de Københavnske klubber og spillesteder. Igennem de sidste 11 år har de udgivet 2 studiealbums, 2 EP’er og et utal af mixtapes og singler. De har spillet Roskilde Festival, Grøn Koncert, Fredagsrock i Tivoli flere gange og næsten alle andre festivaler, spillesteder og natklubber i Danmark.

Specktors’ fokus har altid været på festen og selvom de har eksisteret i over et årti, så er tempoet stadig højt. Det har medført hits som UNZ UNZ, LIFE, LÅGSUS, 5 DRENGE I EN LILLE BIL, EJER DET og FUCK MIG. Om fremtiden siger gutterne, at den ser skræmmende ud, men de vil gøre ligesom bandet på Titanic og spille hele vejen med ned. Vi ses på floor…

Billetpriser: 175 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 31. januar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere fra torsdag 30. januar kl. 10.00 (23 timer).

(OBS: Hvis man ikke allerede på annoncerings- tidspunktet er modtager af LNs nyhedsbrev kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here