Ny single fra EMMA CORDELIA

0
1569

Den kun 18 årige EMMA udkommer med sin 2. single “BAD AT EMOTIONS” den 30. april på U-SIF records

Et af de største sang talenter i nyere tid i Skandinavien, den kun 18 årige EMMA CORDELIA, udkommer med sin 2. single “BAD AT EMOTIONS” på det danske pladeselskab U-SIF records (Unique Sound Image Factory) den 30 april. 
Singlen er produceret af Arne Lunde og Allan Vahl der har bragt Emma´s mega talent til nye højder, sjældent set på dansk jord.
EMMA CORDELIA har selv skrevet sangen og når man spørger hende selv om hendes musik siger den unge danske pige: 
“Siden jeg var helt lille har musik været der. Jeg sang efter sigende første gang da jeg var i 2-årsalderen og kunne der følge det der svarer til melodier og lyde. 
Med tiden har jeg udviklet min sang og omkring 5-årsalderen begyndte jeg så selv at skrive sange. De her sange var i starten hvad jeg selv vil kalde ret hårde, på trods af, at jeg var så lille og når jeg ser tilbage på dem jeg stadig har (som er skrevet med farveblyanter på papir) griner jeg altid.” 

“Mine sange har så med årene udviklet sig til, vist nok ret tidligt endda, at være på engelsk, hvilket er hvor jeg selv synes jeg skriver bedst. 
Senere hen, faktisk fornyligt, er der så kommet begynderklaver på og på nuværende tidspunkt skriver jeg så både musik, tekst og melodi.”

Og hun forsætter…
“Når først jeg har en tekst i hovedet, går der ikke lang tid før jeg tyr til klaveret og på kort tid får skrevet en hel tekst.”

“Det ligger mig så naturligt at skrive sange og synge dem. 
Det jeg skriver kan både være tænkt over eller komme fuldstændig ud af det blå og vise mig hvad jeg egentlig føler før jeg selv ved det.” 

“Jeg skriver altid fra hjertet og det resulterer i, at jeg tit ikke viser eller synger mine sangtekster til nogle – da de ligger mit hjerte, nogle gange, for nært.” 

“Det at synge mine egne sange gør at jeg føler det er meget vigtigt for mig, hvordan andres reaktion er i forhold til når de hører dem eller læser teksterne. 
Jeg vil så gerne røre og møde folk med mine sange og det er den bedste følelse når jeg kan mærke at folk kan relatere til teksterne og lege lidt med på de følelsesmæssige ture sangene tager.” 

“Sang er min frihed – jeg trives bedst når jeg kan give den helt gas og synge dybt fra hjertet, hvad end om det er alene eller med publikum på.” 

EMMA CORDELIA – “BAD AT EMOTIONS” udkommer på alle streaming tjenester og download platforme fra den 30 april.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here