Lucy Love – Tame Impala

0
1034

Der har været stille i længere tid, men nu har Danmarks anmelderroste ‘Do-It-Yourself-Duo’ løst kabalen og er tilbage med slagkraftig gun-clap lyrik og gennemført grime der tager dig med igennem universer af horror-movies, sci-fi galakser og hårdtslående comic-book æstetik.

Lucy Siame har sammen med sin tro partner-in-crime, produceren Yo Akim, fundet tilbage til den symbiotiske skabelsesglæde og duoen Lucy Love er nu tilbage og har i bedste comic-book stil taget syv-mile-støvlerne på, og er klar til at overtage verdensherredømmet med deres konceptuelle kunst. 

På det kommende album ‘HAMMERHEAD’ inviteres vi indenfor i et væsen, som har løbet panden mod en mur mange gange. Talrige nederlag har lært den at navigere med sin sonar, sin mavefornemmelse om man vil, og akkurat ligesom hammerhajen har lært sig at navigere, trods ufavorable odds  har Lucy Love rejst sig fra støvet og konfronteret de sidste års manglende lyst til at skabe. 

Den genfødte lyst blev fundet i duoens fælles interesse for horror genren, sci-fi film og comic-book visualitet, og med det som ramme drages vi atter ind i Lucy Loves tværkunstneriske univers, der måske er mørkt og kantet men også spækket med humor og livslyst. 

Første single “9 bars” har fået en varm velkomst og den sætter en stor fed streg under at Lucy er tilbage og hun stadig kan spytte 9 bars! 

Næste single “Tame Impala” udkom fredag d. 11 september. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here