Isse skrev en sang og fik afløb for sin vrede

0
5199
Foto: Gabriel Uth Nielsen

ISSEs nye single og video “En jeg aldrig selv vil være” udkommer fredag den 26. marts 2021.

Der findes nogle mennesker, som bare tager og tager, til man er fuldstændig drænet.
Sangerinden Isse havde gennem længere tid investeret alt for meget af sig selv i et venskab, uden at få noget igen. En dag var der ikke mere tilbage end ærgrelse og aggressioner, som hun energisk hamrede ned i klaverets tangenter og på guitaren. Det blev til sangen “En jeg aldrig selv vil være”.
Singlen udkommer forud for EP’en “En Umulig Drøm”, som udgives den 21. maj 2021.

”Jeg overskred mine egne grænser i processen med den veninde. Jeg troede, at hun var flink og cool og en, man gerne ville have i sit liv. Jeg nåede at give alt for meget af mig selv”, fortæller Isse.

Sangen er up-tempo med stærke beats, stærk bas og en retro-vibe med et moderne twist. Med energi og power fra start til slut, får Isse afløb for sine aggressioner på mindre end 3 intense minutter, og med klar og beslutsom stemme synger hun:

Du har brugt alle chancer jeg havde at gi’
Jeg troede faktisk engang du var en jeg ku’ li’
Men nu ved jeg hvem du i virkeligheden er
En jeg aldrig selv vil være

”Når hun stadig indimellem dukker op, så husker jeg mig selv på, at hun netop står for alt det, jeg aldrig selv vil være”, uddyber Isse.

Bristede venskaber kan gøre lige så ondt som bristede kærlighedsforhold, men når Isse har spillet sangen live, kommer folk ofte og spørger, om “han” ved, at sangen handler om “ham”.

”Jeg tror, at folk ofte forventer, at man kan blive mest såret i et kærlighedsforhold. Men man kan blive mindst lige så såret og vred af bristede venskaber”, konkluderer Isse.

Sangen har været længe undervejs og i flere hænder. Isses kæreste, Gabriel Uth Nielsen, har produceret den og spillet elektrisk guitar, men i forløbet havde parret svært ved at færdiggøre sangen.

”Jeg havde rigtig svært ved at færdiggøre den, fordi det var så personligt, men så kom jeg i kontakt med produceren Kenneth LP på instagram, og vi indledte et online-samarbejde. Uden nogensinde at have mødt ham, hjalp Kenneth LP med at finde sangens endelige udtryk. Vi havde snakket om at mødes, men så satte corona en stopper for det, og al kommunikation blev på den måde tvunget til at være skriftligt”, forklarer ISSE.

Musikvideoen er skabt i samarbejde med Gabriel Uth Nielsen, og resultatet er en fierce og 90’er inspireret kvindepower-video med masser af dans, der matcher sangens energi. Videoen udkommer den 29. marts 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here