Cafe Dannevang

0
870

“Cafe Dannevang” fra Hans Bjerring er en dansk sproget country/pop sang, som er en munter ørehænger, med et tvist af tekst med alvor. Måske handler sangen om Corona, men dog uden at dette bliver nævnt og måske kunne det handle om andre ting.

Hans fik sin første guitar da han var 7 år gammel, en akustisk Framus, og han har den stadig.

Han startede med kammerater et rock band , som de kaldte The Sharks, men Hans kom lidt senere med i gruppen The Spoons, som i 60’erne, drønede rundt i en overmalet Bedford varebil og spillede rundt om på spillesteder som Giraffen (strøget), Star Club (Åboulevarden) , Gladsaxe Teen Club og mange andre tilsvarende steder.

Senere, efter en længere pause fra musikken, genoptog han musikken hvor han kom med i rock gruppen Ouverture.  Ouverture indspillede flere cd’er med egne numre, som også kunne høres i DR, men slog ikke rigtigt igennem.

Herefter blev det til Crazy Colors, som spillede kopier af danske og engelske populære pop / rock numre og underholdt på havne fester, festivaler og mange andre forskellige arrangementer.

Senere blev det også til Rock gruppen Destortion, som indspillede en del egne numre, med henblik på at få gruppen ud på koncert scenerne, men rockgruppen Destortion nåede ikke så langt.

Som en følge af den økonomiske krise var der ofte ikke råd til at høre et 4 – 5 mands orkester i fest budgettet, så sammen med sin mangeårige ven Per Friis dannede han duoen Det Lille Orkester, som underholdt til alskens fester i en del år.

I de senere år har Hans sideløbende med andre projekter, så kastet sig over sit solo projekt og udgivet egne numre og flere nye numre er på vej.

Hans er nu også aktiv i Rock gruppen, Rock and Old (fra Frederikssund) og New Destortion.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here