Ny sommersingle fra Victor Sebastian

0
981

Sangeren og den mandlige hovedrolle i TV 2 PLAY serien Flush lander med sommerens brandvarme nye hit og minder os om, hvor meget vi savner at gå med champagnen, hyggen og fyre op for romantiske flammer.

Sangskrivertalentet, der er en af de fem udvalgte talenter på DPA turen til LA i år, arbejder til dagligt både med egne projekter og skriver til andre artister. Nu udkommer han med sin tredje single “Shadow of a Doubt”, som er en varm og eskapistisk sang om at nyde de gode stunder, kigge frem mod en bedre tid og glemme alt om lockdown.

Sangen og musikvideoen pirrer længslen efter de lange lyse nætter, venner og romantikken. Hvor de to tidligere singler insisterer på storheden og det ekstraordinære, er “Shadow of a Doubt” snarere en varm, vedkommende og nede på jorden single, der med sin lette sommerstemning skyller ind over lytteren.

Musikvideoen til “Shadow of a Doubt” er en fejring af liv, fællesskab og gode vibes, og sangens crispy guitar sætter stemningen fra første sekund. Lysten til at flyde med, glemme sine problemer og blot skråle med sine venner skinner igennem på det varme nummer. Det er helt i sangens ånd, at “Shadow of a Doubt” udkommer på en dag, hvor corona restriktionerne lettes yderligere, og hvor vi på ny kan komme hinanden ved.

Om sangen og musikvideoen siger Victor:
“Videoen blev optaget i slut april, og derfor var det hverken sommer eller varmt, men vi havde en fest til trods, og det var en fantastisk aften. Stemning var helt oppe, og det er i virkeligheden det, sangen handler om; at fokusere på lyset, kærligheden og samværet. Jeg har virkelig savnet de aftener. Det har også været underligt at udgive musik uden at kunne spille det for et publikum, så det glæder jeg mig til. Sangen er den type sang, jeg har lyst til at høre en varm sommeraften på stranden eller på en festival med mine venner – det jeg tror vi alle sammen har savnet.“

“Shadow of a Doubt” trækker på forskellige indflydelser såsom Jack Johnson, Mads Langer, Ed Sheeran og et Kygoagtigt instrumentalt hook tilsat et nærmest organisk klingende vocal chop. Stemningen bliver næsten klubagtig hen mod slutningen, samtidigt med at det blot er en fyr med en guitar.

Victors musik har derudover været både i radioen og i fjernsynet (bl.a. DR-dramaserien Fred til lands). Han skriver også sange til andre kunstnere og producere, og han er blevet udvalgt til DPAs netværksrejse til Los Angeles sammen med bl.a. DJ Lilli, Mahrow og AMEA.

Victor Sebastian er også skuespiller, og han kan lige nu opleves som den mandlige hovedrolle, Carl, i webserien Flush, der kan streames i tolv episoder på TV2 Play. Castet inkluderer blandt andet Nathalie Albrecht, Mia Lyhne og Jesper Ole Feit Andersen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here