ISSE udgiver debut-EP ”En Umulig Drøm”

0
1252
Foto: Gabriel Uth Nielsen

Den 21. maj udkom ISSEs debut-EP ”En Umulig Drøm” med det indbydende pop/rockede titelnummer af samme navn, som handler om at arbejde hårdt for at realisere sine drømme.

ISSE skriver ærlige og direkte sange ud fra egne følelser og oplevelser, og hun er opvokset med pop- og rockmusik fra mange forskellige årtier. Hun har dog især altid været glad for at lytte til Dodo and the Dodos og ABBA og af nyere kunstnere Taylor Swift og Katy Perry.

EP’en indeholder 4 allerede udgivede sange, som handler om sorg, et forlist parforhold, at flytte hjemmefra og et skuffende venskab – alle en del af ISSEs livsfortælling. Sangene er spillet på P4, P5 og endt på flere officielle Spotify-lister, herunder “New Music Friday”

“En Umulig Drøm” bevæger sig mere over i det pop/rockede univers, som er en tydelig pejling i den retning, som ISSE gerne vil tage sin musik henimod. Det er et univers inspireret af de ældre dyder fra 80’erne med et nutidigt touch. Side 33 skrev bl.a.: “Hendes iørefaldende 80-er retropop har således blikket rettet mod nutiden, tidens trends og tendenser, og ISSE er hørbart en selvstændig artist, der kan, vil og tør.”

“En Umulig Drøm” er valgt som titelnummer for debut-ep’en, fordi sangen netop opsummerer hele den krævende proces det er at være udøvende musiker, men med den indre glød og gnist, som gør, at intet er umuligt, hvis man bare er klar til at arbejde for det. ISSE synger da også disse ærlige ord til modtageren:

“Ilden brænder inde i dig
Noget der vil ud og er på vej
Men lyset tænder ikk’ sig selv
For drømme kræver mere end held”

Isse har med airtime P4 og P5 og mere end 30 koncerter i eget navn i 2019 og 2020, herunder Grønnere Grøn (Grøn koncert 2020) fundet sin egen retning mod en plads på den danske musikscene.

Sangen er produceret af ISSEs kommende mand Gabriel Uth Nielsen.

Gabriel Uth Nielsen: Guitar, kor, percussion og bas
Susanne Uldall Thyssen: Kor
Isse Sandorf Jacobsen: Vokal, kor og klaver.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here