Dansk hitgruppe vender tilbage til Grøn Koncert 2019

0
1467

Grøn Koncert er klar med første navn på årets program. Der er lagt op til en fest af kaliber, når Scarlet Pleasure gentager succesen fra 2017 og tager deres helt særlige blanding af 80’er pop og R&B med til Grøn Koncert 2019.

De tre drenge fra Scarlet Pleasure har siden debutalbummet “Youth Is Wasted on the Young” sat fut under festen med deres smittende popmusik, og i 2019 lægger de igen vejen forbi Grøn Koncert. Gruppen har bl.a. stor-hittet herhjemme med numre som “Limbo”, “Good together”, “Windy” og “Deja vu”, samt vundet et hav priser for deres helt særlige lyd og stil, der blander alt fra jamaicanske rytmer til 80’er pop.

Gruppens første møde med Grøn var da også noget ganske særligt, da de udover en fantastisk koncert også påtog sig titlen som årets Plads til Forskelle-ambassadører. Det er altså et band, der har bidraget til Grøn-ånden med både musik og fokus på Grøns arbejde med at skabe mangfoldighed og opmærksomhed omkring dem, der rækker ud over sig selv og gør en forskel for andre.

Derfor er det også et særdeles spændt band, der glæder sig gensynet med Grøn:

Vi glæder os helt vildt at spille på Grøn i 2019. Vi har meget stærke minder om vores debut på Grøn i 2017, og det bliver helt specielt at vende tilbage. Det er en intens følelse af symbiose, at rejse landet rundt i en karavane med andre bands og alle de frivillige – og så glæder vi os til at spille nye sange for publikum!

Gruppen har da også allerede lagt an til en sommer hvor de uddeler masser af kærlighed og plads til både de intime øjeblikke og den helt store fest. Gruppen fortsætter:

Publikum kan som altid, når Scarlet Pleasure spiller koncert forvente sig en glad og inviterende koncert – der bliver ikke noget med at kigge ned i gulvet – vi kommer udover scenekanten til publikum og skaber fest og glæde, hvor du både kan zone ud og feste igennem. Det bliver sexet.

Turplan for Grøn Koncert 2019
Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Grøn Koncert- programmet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende dette forår. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.

Pressekontakt:

Presseansvarlig, Kristina Sindberg // kristina@have.dk // 24 86 01 84

Om Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er skabt af mennesker med muskelsvind og arbejder for at styrke mennesker og familier, der har sygdommen inde på livet. Muskelsvindfondens tilgang er, at der skal være plads til alle, og at alle mennesker skal kunne leve et aktivt liv som en del af samfundet. Derfor arbejder Muskelsvindfonden politisk for at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for mennesker med handicap, ligesom de konstant gennem kommunikation, frivillighed og events forsøger at skubbe til fordomme.

Et afgørende led i Muskelsvindfondes samlede arbejde har siden 1983 været Grøn. Sammen med Tuborg har Muskelsvindfonden skabt en tradition, som ikke blot skaber glæde, fælleskab og genererer overskud til foreningens arbejde, men som også skaber større synlighed om mennesker med handicap. På Grøn engagerer Muskelsvindfonden mere end 700 frivillige i et unikt fællesskab, hvor plads til forskelle er omdrejningspunktet.

Om Tuborg

Tuborg blev grundlagt i 1873, og er siden blevet det foretrukne ølmærke herhjemme. Tuborg gør både nemlig både noget ved danskerne og noget ved musikken.

Gennem tætte samarbejder med musikmiljøet og koncert- og festivalarrangører i hele landet, har Tuborg i gennem fem årtier medvirket til at mennesker hvert år kan mødes til fællesskab, unikke musikoplevelser og iskolde pilsnere.

Tuborg er hele Danmarks bryggeri, og har været en del af danskernes liveoplevelser på Grøn Koncert siden starten i 1983.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here