Erfarne musikere inviterer lokale talenter på scenen i Toldkammeret

0
1136
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Duoen Gustaf Ljunggren og Emil de Waal udgav deres Danish Music Award-nominerede album i 2018, men har spillet sammen i 20 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits fra Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina. Nu kan de opleves i koncerter i et nyt koncept, hvor de inviterer lokale talenter på scenen. I Helsingør samarbejder duoen med Helsingør Musikskole MGK.

”Vores mål er først og fremmest at skabe ny musik med helt nye musikere og forhåbentlig inspirere dem med vores erfaring og lade os inspirere af deres garanteret friske tilgang til musik,” udtaler Emil de Waal om den kommende koncert i Toldkammeret.

Stort set alle de studerende på Helsingør MGK’s rytmiske linje deltager til koncerten. Således kommer hele fire sangere, fire blæsere, tre guitarister, to pianister, tre bassister og tre trommeslagere til at medvirke på scenen i Toldkammeret.

”De studerende mødes med Gustaf og Emil til en to timers fælles prøve før koncerten, hvor de – med udgangspunkt i numre fra Gustafs og Emils repertoire – og med mulighed for at inkludere et par numre af de studerende selv, spiller og improviserer sig frem til at samlet udtryk, sammen med – og guidet af – Gustav og Emil,” fortæller Anne Kierulff, underviser på MGK.

Koncerten kan opleves i Toldkammeret den 12. april 2019 kl. 19.30. Billetter kan købes på www.kuto.dk til 50 kr. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here