Liva Mo favner tabet af drømme på ny sjælfuld single

0
1181

Sidste singleforløber for Liva Mos debutalbum bærer titlen Across the Water. En smuk sang om at acceptere tab og give plads til livet.

Across the Water er ude 9. oktober 2020.

Liva Mo debuterede i maj med singlen Grief – en sårbar ballade om at være i sorg. 23. oktober albumdebuterer hun. Hele det kommende album CURA er skabt af følelser omkring sorg, heling og samhørighed.

Liva Mo er sanger og sangskriver, multiinstrumentalist, kirkesanger og yogainstruktør. Kirkegang var en del af opvæksten, og det var her – når orgelet spillede – at Liva fandt ind i musikken, som et andet rum, forbundet med intuition og samhørighed. Samtidig gav det grobund for eksistentielle tanker, og hun har fra helt lille stillet spørgsmålstegn ved livet, identiteten og væren.

Roen, tålmodigheden og følelsernes langsomme arbejde er afgørende for Livas måde at leve og skabe på. Lige fra kompositionerne til de håndskrevne tekster til vinylen holder hun fokus på det nære, det vi kan mærke.

”Across the Water handler for mig at skabe forbindelse til det, der føles ægte og autentisk. Om at give slip, men stadig være omsluttet af kærlighed. Det har en stor terapeutisk effekt for mig at lave musik og skrive sange, og Across the Water er skrevet på en dag, hvor jeg gav slip på en drøm og lod sorgen over at miste den få plads. Det er en sang om at give plads til at livet langsomt kan folde sig ud”, fortæller Liva.

Med singlen følger en musikvideo, som både bærer referencer til følelserne som et ocean og Livas livsbekræftende relation til naturen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here