Gert Magnus ude med ny single

0
4700

Gert Magnus var i midt-70’erne nok den mest fotograferede popstjerne i Danmark. Den talentfulde dreng havde en stor fanskare i DK.

Han blev i 1975, til alle de danske popblade store glæde, som 15 årig solgt til datidens store musikmanager Tam Paton, som havde kæmpe succes med 70’ernes største boyband, Bay City Rollers. Gert flyttede til Skotland hvor han boede i en mansion med Tam Paton og andre håbefulde drenge som manageren ville arbejde med.

Huset var omringet af 200 teenage piger døgnet rundt. I de år gik der ikke en uge uden at der var en artikel og et billede af Gert i et af 70’ernes mange danske teenage-magasiner. Gert gav læsere og de danske journalister stod i kø for at komme en tur til Scotland.

Det blev næsten 3 år hvor det var lige ved og næsten. Gert skulle have været med i Bay City Rollers men det skete aldrig.
Senere ville Tam markedsføre ham som soloartist i Tyskland og Japan. I 1978 fik Gert nok af Tam Paton.
Gert vendte som 17 årig hjem fra Scotland.
Desillusioneret og skuffet.

Ingen havde ønsket at bemærke at der bag facaden hos den skotske manager blev begået alvorlige psykiske og fysiske overgreb på de unge drenge i Kellerstain. Så talentfulde Gert blev et offer for den mørke side af showbizz som vi alle ved eksisterer men sjældent får italesat.

Gert udgav et album i 1979 og han fik et større hit med sangen “Schools Out”, men glæden ved musikken var forsvundet. Gert stoppede som 18 årig sin karriere i 1980. Unge drenge og piger fortsat bliver smadret af en maskine som ingen empati har.

Nu 40 år efter udgiver Gert igen musik.

I september 2019 kom den første single fra Gert Magnus i 40 år. “Love Is All You Need”.
https://thebarons.lnk.to/LoveIsAllYouNeed

Nu udkommer single nummer 2 med titlen “No No No”.
https://open.spotify.com/track/01ypN5ZqntfIWlssYbEsJY?si=MtniS04gQi2rp2zPunZE8A

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here