Andorra udgiver debut album

0
932

Andorra er et fynsk projekt som startede op i 2020 da corona pandemien gjorde sit indtog.

Bandets medlemmer er alle uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og det har længe været et ønske for alle medlemmerne igen at samles om en fælles kærlighed til musikken. Og da chancen bød sig slog de til – hver især havde de udviklet sig i alle retninger siden konservatorietiden og det har nu resulteret i et smukt samarbejde med stor genrealsidighed som kommer til udtryk i deres særegne og storladne lyd.

Mads La Cour Langelund

Prisvindende trompetist/flugelhornist/cornetist. Ansat i DR Big Bandet som 4. trompetist. Mads er en meget alsidig musiker og har med sin egen gruppe “Almugi” udgivet pladerne “quartet” og “Hule”. Modtog i 2007 prisen som årets fynske jazzmusiker og blev samme år tildelt P2 jazzprisen. I 2009 vandt han en DMA for for årets nye navn i forbindelse med hans debut udgivelse Mads la Cour “à la Cour” .

Morten Jørgensen

Uddannet musiker ved Det Fynske Musikkonservatorium med hovedfag elbas. Han spiller fast med The White Album og Søren Huss. Derudover er han freelance musiker, med alt hvad det indebærer af studiesessions, teatermusik, festmusik og meget andet.

Nikolaj Bundvig

Uddannet på trommer ved Det Fynske Musikkonservatorium. Har arbejdet med Alex Canasta, Blue Foundation. Underviser til daglig på MGK i Køge.

Simon Krebs

Simon Krebs kan høres i mange sammenhænge og genrer. Han er diplomuddannet guitarist fra Det Fynske Musikkonservatorium og har to anmelderroste albums ude i eget navn med originale kompositioner og arrangementer – “Blur” og “Please Don’t Feed The Fears”. Han har også indspillet med navne som Anders Mogensen, Julie Berthelsen og Tomasz Dabrowski. Modtog prisen som årets fynske jazzmusiker i 2009.

Peter Kohlmetz Møller

Dansk komponist, pianist og producer bosat i Svendborg. Uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium. Kendt for sit genrevridende arbejde på synthesizere med The Eclectic Moniker, sine kompositioner for Danmarks Radio’s dokumentarafdelling og sit arbejde som komponist på mange teaterforestillinger, blandt andet hos Teater Momentum, Edison og det Kongelige Teater.

“Andorra” udkom den 12. november.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here