Julie Ellinor er tilbage med ny single og ny EP til efteråret

0
498

Julie Ellinor startede sin indspilningskarriere i 2017 med den selvudgivne single ”Voyage”, og senere EP’en ”Flares In The Dark” (2020), hvor singlen ”Oblivion” kommer fra. Hun har gjort at sig bemærket i danske medier og også på P6 Beat med sin fine melodiske sangskrivning, hendes karakteristiske stemme og upolerede lyd.

Sangene er personlige, og flyder fra et ungt talent med fokus på sin fortællestil. Hun skriver også for andre, aktuelt har hun bla co-writet med Go Go Berlin på deres seneste single ”I Never Meant To”.

Hun besidder en stemme med en både åndelig og lydmæssig dybe, der både trækker på oplevelser fra en opvækst med sine forældres pladesamling (Carole King, Stevie Nicks), samt inspiration som helt ung fra stærke danske sangskrivere som Kira Skov og Tina Dickow. Og lige nu er hun i sin helt egen spændende, og rivende udvikling.

Efter en periode fyldt med aflyste jobs, sangskrivning hjemme fra soveværelset og generel coronakaos, har Julie Ellinor sammen med sin producer Christian Alex Petersen (Liss, Mew, Baby In Vain etc.) udforsket en vej, hvor hun kan arbejde ud fra sin intuition og fokusere på processen.

Singlen ”Disarray” er nyeste resultat fra dét samarbejde, og er en minimalistisk mørk popsang om at hengive sig fuldstændigt med hud og hår i et romantisk forhold. Forude venter en sommer med unikke koncerter, bla. som support for Tim Christensen. Og til efteråret vil Julie Ellinors anden EP med fem numre være en realitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here