Uforudsigelige rytmer, der tricker din hjerne!

0
801

Med “Bad Luck” udfordrer Mathias Heise Quadrillion både sig selv og lytteren og bejler til fans af uforudsigelige rytmer og dem, der er klar til at bevæge sig ind i en helt ny dimension uden menneskets ubevidste indre stræben efter symmetri. Det er et nummer, der helt sikkert vil tricke din hjerne!

“Bad Luck” er komponeret i den skæve og meget udfordrende 13/8 takt, dvs. 13 slag pr. takt.

Mathias Heise Quadrillion tager i “Bad Luck” brydertag med det potentielle “uheld” og bearbejder uheldets utilregnelige natur i en form, der fungerer som en ventil for det ulmende raseri, der følger i dets kølvand.

“Bad Luck” startede sit liv for ca. 5 år siden under indspilningen af bandets seneste album “Decadence”. Men hvor “Decadence” handlede om den hedonistiske flugt fra virkeligheden, så har “Bad Luck” i dag udviklet sig til et nummer, der handler om at møde virkeligheden uden at blinke.

Og Quadrillions virkelighed er af dén slags, der med ekstremt høj energi og et medrivende drive tricker din hjerne. Mathias Heises mundharpe har en dominerende og insisterende rolle, der gennem hele nummeret fungerer som det bomstærke, rytmiske skelet i en intens symbiose med Mads Christiansens guitar, som kulminerer i et eksperimenterende og komplekst lydunivers med referencer til så forskellige genrer som Balkan-musik og heavy rock.

Mathias Heise formår i “Bad Luck” at nytænke mundharpen, som han tager et overraskende og helt nyt sted hen, og sammen med de tre andre i Quadrillion skabes et sonisk univers, der aldrig er hørt før.

“Bad Luck” er første single fra Quadrillions nye album, der udkommer i slutningen af året.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here