KANT tager det sorte bælte i karaterock med ny single

0
1175
Foto: Valdemar Kornholt

KANT er gået karaterock på deres nye single, “Glimpse”, som møder lytteren med hårdtslående riffs og beats, der sender tankerne mod flyvespark og håndmadder.

Forestil dig Bruce Lee kogt ned på trommer og strenge, og derefter rørt sammen med moog bass og synthflader, som krydrer nummeret med en smag af melankoli og inderlighed.

Den københavnsbaserede kvartet KANT debuterede i slutningen af 2020 med EP’en “Mermaid”, og følger nu op med anden single fra bandets kommende EP, som udkommer i sensommeren 2021.

Den nye single, “Glimpse”, udkom den 4. juni, og efterfølger singlen “Butterflies” fra april.

”Glimpse er energi, fart og kaos. Teksten er inspireret af slåskampen med indre dæmoner, og understøttes af nummerets hårdtslående beat og aggressive riffs.”  – Nikolai Sørensen (vokal)

KANT’s DNA består af en eklektisk inspiration fra genrer som pop, hiphop, rock og urban samlet i et organisk udtryk med en klassisk rockbandbesætning. Med et sofistikeret og mangfoldigt udtryk er sangene drevet af den gode melodi og fortælling. KANT drager lytteren ind i et univers med dybde, kreativ kompromisløshed og modsætninger med en legende tilgang til sangskrivning og instrumentale virkemidler. 

KANT udgøres af de 4 barndomsvenner Nikolai Sørensen, Rasmus Volden, Anders Justiniano og Larle Damsgård, der skriver musikken i fællesskab.

Bandet producerer, mixer, mastererer og udgiver musikken selvstændigt på eget label, LSS Rec. Indspillet i Kaiser Studios i København og LSS Studios i Odense.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here