ISSE: Tættere På

0
1611
Foto: Jessica Sønderskov Nielsen

Ryk tættere på – for nu bliver det personligt

”Jeg gik fra for første gang i mit liv at stå uden en plan efter endt studie som 24-årig, til at jeg pludselig havde fundet den base, som kommer til at være mit udgangspunkt resten af livet.”

Sådan lyder det fra sanger og sangskriver ISSE, som udgav den personlige popballade ”Tættere på” den 21. januar. ISSE beskriver i sangen den altoverskyggende kærlighed, man kan føle til et andet menneske. Følelsen af aldrig at kunne få vedkommende tæt nok på, og at man har lyst til at mærke hvert eneste åndedrag og øjeblik sammen med netop det menneske.

”Jeg har egentlig aldrig haft en idé om, at jeg skulle giftes, bo i hus eller have børn, men den tankegang ændrede sig idet jeg mødte min mand”.

Sangens fortælling er hudløst ærlig og indikerer da også, at der har været mindre udefrakommende bump på vejen som i de fleste forhold. Men ISSE har aldrig været i tvivl om, at dette var den store kærlighed, som er beskrevet i fortællinger gennem århundreder, og netop derfor kunne ISSE i sommeren 2021 fremføre ”Tættere på” for sin mand til deres bryllup.

”Jeg plejer at joke med til koncerter, at det er den første positive sang, jeg har skrevet om en mand, og det er faktisk sandt. Men så må det jo betyde, at jeg har fundet den rigtige”.

Til alle koncerter, uden undtagelse, har nogen spurgt ISSE efterfølgende om hvornår ”Tættere på” mon bliver udgivet. Netop derfor er ”Tættere på” valgt som første single fra ISSEs kommende debutalbum. For man skal jo lytte til sit publikum, som ISSE udtrykker det.

“Og jeg ved
Bare jeg har dig
Vil alting ordne sig”

Således lyder starten af andet vers, der rent musikalsk er nærværende, intimt og folk/poppet med bl.a. håndspillet mandolin. Teksten er kronologisk opbygget og lægger ud med at komme omkring den svære start i et nyt forhold, derefter at finde ro og indse, at så længe man har den rigtige person i sit liv, så kan man klare alle forhindringer og udfordringer. C-stykket vidner om at drømmene lever i bedste velgående og stadig kun har set sin spæde start.

“Vores drømme er unge endnu
Og jeg vil følge dem og håber at du
Vil følge med”

”Nogle kan føle, at et forhold holder dem tilbage. Men jeg vil vove at påstå, at så tager man ikke ansvar nok for sig selv i forholdet, og at man ikke er gode for hinanden. Jeg var også 100 % glad og lykkelig inden jeg mødte min mand. Men jeg har aldrig nogensinde haft så meget energi og gåpåmod, som jeg har efter at have mødt ham. Faktisk tror jeg, at jeg på ingen måde var på vej med mit debutalbum og en forårsturné rundt i landet, hvis ikke det var for ham og den ro og ekstra energi, han og vores forhold har givet mig. Den form for kærlighed og ro ønsker jeg virkelig, at alle mennesker kommer til at opleve i deres liv, for så kan man komme igennem selv de sværeste tider.”

Medvirkende

Jacob Lee Horney,
Jon Lindahl Kruse,
Ole Møller,
Thomas Beck,
Susanne Uldall Thyssen,
Gabriel Uth Jacobsen,
Isse Sandorf Uth Jacobsen.

Producer: Gabriel Uth Jacobsen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here