Ny plade fra den danske muld

0
1547

Det danske 1-mands metal band Muldjord har netop sendt den tredje fuldlængde på gaden. Titlen er “A Cascade of Eventualities”. Den gratis plade indeholder 10 numre med knusende og stemningsfuld blackened death metal.

Albummet er tilgængelig på alle kendte streaming tjenester og desuden lagt op til gratis download fra bandets officielle hjemmeside.

Direkte link til mp3 download:
http://downloads.muldjord.com/Muldjord-2018-A_Cascade_of_Eventualities-mp3.zip

Flac og ogg formater kan desuden findes på hjemmesiden.

Muldjord er et 1-mands projekt der har eksisteret siden 2003. I første omgang blev der udgivet nogle årlige singler og fra 2008-2009 tog det fart med 2 EP’ere.

I 2011 landede den første fuldlængde “The Ignorant Crown” der blev fuldt op af albummet “The Color of My Soul” i 2014.

Bandet har været vidt omkring i det danske musikmiljø. Det er blevet til op til flere afspilninger på P6Beat i Anders Bøtter’s populære metalmagasin “Sort Søndag”. Dertil kommer én enkelt afspilning på P3 i forbindelse med Danmarks Indsamlingen for få år siden. Flere numre er desuden udgivet til Guitar Hero klonen Frets On Fire.

Projektet er drevet af ren interesse for musik produktion og kærlighed til metal genren og har siden begyndelsen intentionelt været en ren underskudsforretning. Det er lysten der driver værket og alle udgivelser forefindes derfor til gratis download under en Creative Commons licens.

Muldjord er:
Lars Muldjord: Guitar, bas, trommer, vokal

Alle udgivelser produceres, mixes og masteres af Lars Muldjord selv.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here