Helena Gao – Dreaming of a Cabaret

0
753

I kølvandet på sin debut-ep “Extended Adolescence” udsender dansk/kinesiske Helena Gao nu en ny single. ”Dreaming of a Cabaret” udkom fredag d. 19. marts med en video, der emmer af Helenas personlighed og hendes DIY-omsvøbte udtryk.

Med “Dreaming of a Cabaret” viser Helena Gao en ny side af sit nyligt præsenterede folk/artpop-univers. Med udgangspunkt i en country/rock-ånd har hun lavet en sang, hvor hun lever sig ind i den karakter, der for hende legemliggør country-genren – en karakter, som ligger langt fra hendes hverdags-jeg, men stadig er relaterbar. 

Helena udtaler: 

”Jeg syntes, at det var spændende at sætte mig selv i rollen som en falleret countrystjerne a la Bradley Cooper i A Star Is Born. Selvom jeg grundlæggende ikke har lyst til at støde ind i de tunge problemstillinger, som Bradley Cooper kæmper med i filmen, så er der en del af mig, der har lyst til det kontroltab, man forbinder med den udbrændte kendis. Nogle gange føler jeg mig så indgroet i en hverdag, at jeg ikke længere ved, hvem jeg er i det, og så har jeg bare lyst til at være typen, der smider alt ansvar på gulvet og bare fester løs. Den type er jeg ikke, og bliver det heller aldrig.”

“Dreaming of a Cabaret” berører ønsket om at være en person, som evner at give slip, sænke skuldrene, smide ansvaret for en stund og slå sig løs.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here