Ny single fra Aarhusianske KODI

0
1375

Efter en god start med deres første single “RUN!” er den Aarhusianske duo, bestående af Frederik og William, tilbage med endnu en RnB/pop produktion.

“Fallin” kom til en dag i studiet, hvor vi sad og snakkede om hvordan vi kunne lave en sang som virkede genkendelig men stadig skilte sig ud fra mængden. Vi endte med et poppet trap nummer med en blæret vibe.

Basslinen er hjertet af tracket og kan egentlig sagtens stå alene. Den skaber rytme, bounce og stemning – synths og trommer som ligger ovenpå fuldender produktionen, og der er stadig masser af plads til vokalen.

Sangen handler om at forelske sig i en pige, der i sidste ende er mere interesseret i at lege med ens følelser end at lære en at kende. Det viser sig at hun aldrig rigtig har haft følelser for en, og man indser derfor hurtigt, at hun ikke var den person, man hele tiden havde troet, hun var.

Sangen er skrevet i et moment af vrede, hvor man ikke tænker klart og heller ikke nødvendigvis mener, alle de ting man siger. I løbet af sangen opnår man en bedre forståelse for hvorfor pigen har gjort, som hun har gjort, og man begynder at sætte tingene i perspektiv. Man forsøger at finde en logisk mening i hendes handlinger, hvilket gør at man kommer til at savne hende, selvom hun
ikke er god for en.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here