WhoMadeWho sanger søger det nære i sin første soloudgivelse nogensinde

0
1319

Tomas Høffding står i front med vokal og bas i det internationale succesorkester WhoMadeWho. Med et musikerliv præget af massive udlandsturneer og kæmpe fester har han med årene følt sig kaldet til at skabe sange ved siden af WhoMadeWho – sange som har fokus på det nære, intime og personlige. 

Ud af det kommer hans første soloudgivelse, hans første sang på dansk – og hans første livtag med at være egenrådig tekstforfatter.

Kaster Alt Det Jeg Var Ind I Bålet er titlen på første singlen. Med en varm lyd og en opløftet popstemning, en snert af afrikansk inspiration og  deep house er Høffding som altid optaget af at blande inspirationer. 

”Jeg drømmer om, at de her sange er nogle folk vil høre i bilen, på løbeturen, i sofaen, mens de hænger ud med deres venner. Jeg glæder mig til at spille dem live i en helt anden setting end de kæmpe dansefester WhoMadeWho-koncerterne er. De er fantastiske, men jeg glæder mig til at turnere herhjemme og synge sange med tekster, som folk umiddelbart forstår – og forhåbentlig kan relatere til”.

Det clubbede møder det intime, hipstersynths svinger med en dristig båndløs bas, og Kaster Alt Det Jeg Var Ind I Bålet er Høffdings bud på et nutidigt poptrack.

”Sangene er opstået mens jeg egentlig skulle skrive nye sange til mit Bon Homme projekt, som jeg har sammen med Lydmor. Nogle er startet på engelsk andre på dansk, og det har været en ret vild oplevelse, hvordan alt kommer tættere på, når man bruger sit førstesprog. Det er en vigtig og personlig udgivelse for mig og jeg er vanvittig spændt på, hvordan det bliver taget i mod. ”

Kaster Alt Det Jeg Var Ind I Bålet er ude på alle digitale platforme via Belive den 26. juni.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here