Ny single fra Nana Jacobi

0
850

Med alt det der sker omkring os, kan det kun blive en heftig sommer. Sangen Ingemandsland resonerer, med sin pulserende, højdramatiske energi, med tiden lige nu. Lad sangen buldre ud af bilens højtalere, mens du kører gennem den danske sommer for åbne vinduer, med lun sommervind i håret, høj himmel, vildskab i hjertet og længsel brusende i blodet.

Nana Jacobi rider bølgen efter succesen med sine to seneste singler Et Skib og Sneblind, der fik radiorotationer, store playlisteplaceringer og tusinder af intense interaktioner fra fans. Nu er hun klar med sin nye, powerfulde single Ingenmandsland, som udkom 19. juni 2020!

Sangen er en høj-dynamisk, elektronisk popsang med et insisterende, pulserende beat der driver nummeret intenst fremad. Det er en dramatisk fortælling om én, hvis elskede, af egen vilje, forsvinder “ind i disen”. Om dette handler om misbrug, sekterisme, kriminalitet,
eller måske simpelthen naturen; vildmarken, står åben for fortolkning. Sangen blev skrevet efter Nana havde set filmen ‘Into The Wild’ – en film om et menneske der bevæger sig alene ud i vildmarken. Nana har dog arbejdet metaforisk med fortællingen om et menneske der vender sig væk fra det kendte og forsvinder fuldstændig uigenkaldeligt ind i det ukendte. Det handler om de heftige livsvalg mennesker ind imellem tager, til tider med store konsekvenser for både sig selv og andre. Og om at være den der står tilbage og må give slip – hvor afsindig smertefuldt det end kan være.

Uddrag fra teksten:

INGENMANDSLAND
Du forsvinder ind i disen, det er dit trip
smeltende som isen, gi’r jeg slip
jeg la’r dig gå nu, jeg vender om
går tilbage ad den vej, hvorfra vi kom
Det er dit kald nu, jeg forstår
og græder snot over at jeg ikke formår
at gå dér med dig; som en mand,
der vil erobre sit ingenmandsland

Nana Jacobi fik for år tilbage sit gennembrud med sangen ‘Open Sky’ – en sang der har opnået en form for evergreen status og stadig i dag spilles i dansk radio. Nana er en af grundlæggerne bag det succesfulde, innovative koncertprojekt HUN SOLO og pladeselskabet HUN SOLO RECORDS. Hun er en markant stemme i det danske debatlandskab, ikke mindst når det kommer til kønsubalancen i dansk musikliv. Som sangskriver er hun ofte involveret i sessions og samarbejder, senest i forbindelse med sangen ‘Ramadan i København’, som hun skrev sammen med bl.a Isam B (Outlandish) til Højskolesangbogen, og som mildest talt skabte stor debat i alle danske medier.

‘Ingenmandsland’ er produceret af Kristoffer Søndergaard og mixet af Carsten Heller (The Minds of 99, Turboweekend, Lars H.U.G, Under Byen m.fl.). Singlen udkom på HUN SOLO RECORDS 19. juni 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here