Sommersang om af blive ramt

0
992

“DIG OG MIG – MIG OG DIG” er en ærlig/kærlig sang om det øjeblik, hvor den store forelskelse rammer. En sang fra lige der, hvor tiden står stille, og alt føles perfekt. Hvor hele verden forsvinder, fordi der kun er ”Dig og mig”! Hvor “Aftensolen står i brand, en gylden stribe går i land…”.

GLASGRIBER er navnet på et musikalsk projekt med sanger og sangskriver Morten K som ankermand. I modsætning til tidligere udgivelser med Morten K – der har været på engelsk – har Glasgriber taget det danske sprog til sig, og bekender sig til det musikalsk krydsfelt, hvor der er så forskellige navne som Rasmus Nøhr, Junker og Jung.

Alle har de én ting til fælles, nemlig kærlighed til og på dansk:
– Min musikalske bagage er traditionelt ret engelsksproget, men der har længe været noget dansk derinde, der gerne ville ud. Det kommer det nu med Glasgriber, hvor et fedt hold af musikere sætter lyd på mine danske sange. Jeg håber, at ”Dig og mig” kravler ind i ørerne på danskerne og bliver hængende sommeren igennem, fortæller Morten K om Glasgriber.

Sommersinglen varsler en kommende ep med Glasgriber, der udkommer senere på året. 

Tag godt imod Glasgriber og “DIG OG MIG – MIG OG DIG” – et soundtrack til en forhåbentlig skøn sommer, hvor kærligheden rammer helt rigtigt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here