Sange om at finde styrke og håb midt i kaos og katastrofe

0
1865

Lovers’ Last Leap er en ny EP fra sangskriveren og guitaristen Peter Wendelboe.

“I de seks sange på Lovers’ Last Leap er vi fanget i kaos og katastrofens uvished. Men de handler også om at finde styrke og håb i det uvisse, at rejse sig op og være tilstede i det vibrerende liv,” siger Peter Wendelboe

Det er sange fra kernen af hjertet. De fortætter de følelser, vi alle kender – livet efter et brud, et tab, en adskillelse, et svigt, et savn. Om at tage det smertefulde på sig og gøre det til en del af livets mangfoldighed og omskiftelighed.

Lovers’ Last Leap kan ses som en opfølger på hans første EP Today, der kredsede om beslægtede temaer. Måske ikke underligt, for tekstmæssigt suger han inspiration fra livet omkring sig, fra møder med mennesker, samtaler, sansninger, kunst og litteratur.

“Sangene skal ikke forstås én til én. De kondenserer levet liv, og jeg håber, de klinger af almene erfaringer, mange vil genkende og kan spejle sig i,” siger Peter Wendelboe.

Musikalsk er Peter Wendelboe inspireret af de største inden for den mere alternative, østamerikanske og skandinaviske rockmusik, men er ikke bange for at hale moderne og elektroniske elementer ind i sin musik.

“Jeg er meget åben overfor den nye teknologi og har ingen dogmer, jeg holder fast i. Alt er muligt og i spil, når jeg laver musik.”

Lovers’ Last Leap indeholder 6 melodisk-melankolske rocksange.

De er alle skrevet af Peter Wendelboe, for nogles vedkommende i et tekstligt samarbejde med bl.a. Neill C Furio og Viola Faber. EP’en er produceret af Peter Wendelboe og indspillet i samarbejde med Asger Møller, som også har mikset sangene.

Peter Wendelboe har bl.a turneret med blandt andre Magtens Korridorer og Niklas Schneidermann. Han har været guitarist/komponist i Århusbandet Never Cry Wolf, spiller guitar i Yellowbellies, har været lyddesigner på successpillet Hitman, er film/tv-komponist og underviser.

EP’en udkom på alle streamingplatforme d. 18/3 2020, og består af sangene:

I’ll Keep It By My Heart: Om at vakle rundt i vildnisset, og alligevel finde sin vej hjem.
Stay Here With Me: Om kærlighed, brud og håb.
Be Not Gone: Om at flyde i det uvisse.
My Disaster: Om katastrofer og kærlighed.
Silent Now: Om tabte stemmer.
Lovers’ Last Leap: En slags vuggevise, om at gøre et sidste forsøg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here