Louis Lønsted er tilbage med organisk Motown-pop

0
867
Foto: Andreas Holmby

Efter den succesfulde debutsingle ”En” er Louis Lønsted nu aktuel med opfølgeren ”Av”, der viser en helt ny side af den fremadstormende producer og sangskriver.

”Av” er en anti-romantisk heartbreak-sang med en ambitiøs, symfonisk produktion. Hen over et organisk, Motown-inficeret beat skiftevis synger og rapper Louis Lønsted om at hænge på sin ekskærestes Instagram, selvom man ikke hænger sammen mere. Sangen handler om at slå sig på kærligheden, men det er måske slet ikke så forfærdeligt alligevel. Louis forklarer:

“Jeg tror ikke, at vi nogensinde heler helt. Det er det ikke meningen, at vi skal. Sår bliver til ar. Det er næste umuligt at leve et liv uden hjertesorger, men vi skal ikke bare drive rundt på den her mishandlede planet fuldstændig umærket af livet. Så kliché som det måske lyder, tror jeg virkelig, at de her ting er med til at skabe ens identitet. Den her er til alle de knuste hjerter derude.”

Andensinglen ”Av” er ikke den klassiske kærlighedshistorie, og sammen med debuten ”En” giver den et indblik i Louis’ tekstunivers på den kommende EP, To, hvor han forsøger at distancere sig selv fra den Hollywoodificerede fortælling om plastikkærlighed og fejlfrie mennesker. Det er en pop-filosofisk kritik af vores samfund, drysset med intertekstuelle referencer i både lyrik og musik.

Louis tilføjer: “Vores fortid definerer os ikke nødvendigvis, men vores erfaringer former os, og det er for mig at se ikke nogen dårlig ting. Det er bare at være menneskelig. For better or for worse.”

Om Louis Lønsted

Louis Lønsted er en selvlært multidisciplinær musiker, der med inspiration fra soul, rock og hiphop arbejder som både producer og sangskriver – og nu som soloartist. Han er vokset op i et musikalsk hjem, hvor anlægget spillede Pink Floyd, Prince og Jimi Hendrix. Senere flyttede hiphop’en ind på teenageværelset, hvorfra The Roots og Wu-Tang Clan fik stor indflydelse på sangskrivningen. 

Louis Lønsted er ikke kun artist, men også sangskriver og producer for blandt andet Universal-artisten Siné, hvis debutsingle pt. ligger i rotation på P3 og har toppet P3 Listen. Louis har desuden været co-producer på musikken til DR-dokumentaren ’Pigen Der Glemte At Gå’.

Den kommende EP ”To” er blevet til med hjælp fra multiinstrumentalist Christoffer Holm (Sulka, Yellow Spoon), producer Moses Fiellau-Nikolajsen (Moses:”Andreas”) og Danmarks mest prisvindende mixer, Carsten Heller (Minds of 99, Nephew, Jung, Liss, m.fl.). 

Singlen ”Av” udkom den 11. juni

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here