SOCIAL BELASTNING

0
1228

Som ukrudt vokser SOCIAL BELASTNING ud af den jyske muld når drengene smækker op for deres tæske tunge og møgbeskidte punk.

SOCIAL BELASTNING har rødder i den hardcore punk og kæmper med et satirisk tekstunivers og referencer til EXPLOITED og PARAGRAF 119s “in your face attitude” for at bringe punken tilbage på danmarkskortet. Den oldschool punk lyd kombineres med “balls to the wall riffing” og breakdowns inspireret af danske bands som HALSHUG og BARCODE.

Med klassikere som “JEG HAR ALDRIG SKIDT SÅ TYNDT”, “AUTONOM” og “PIA KKK” leverer vejledrengene altid et medrivende og yderst professionelt liveshow på laveste budget. SOCIAL BELASTNING arbejder for altid at levere den bedste mulige performance som gennem en lang række koncerter er blevet finpudset bl.a. som support for ethanolguruerne i RED WARSZAWA. Resultatet er et vildt og medrivende sceneshow som kan få selv den nye lytter med på en skråler til simple og ørehængende omkvæd.

SOCIAL BELASTNING er et kult-band der må og skal opleves live og drengene arbejder fuldt og fast mod at skabe en oplevelse for publikum der er i alle størrelser er lige energisk og medrivende.

SOCIAL BELASTNING udgav den 2. april singlen B.U.C.K.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here