Vi vil ha’ svinelever og Foie Gras!

0
1320

Fredag d. 10. maj ramte ‘Brev fra fronten’ div. streamingtjenester – en politisk-satirisk sang, der bl.a. revser populisme, fremmedhad og mangel på klimaansvar. Både Trump, Putin og Bush-junior er budt op til dans i den tilhørende video, i selskab med flere danske politikere (og en enkelt fransk) – og der lægges ikke fingre imellem!

Skal vi virkelig blive ved at finde os i det? Ønsker vi fortsat politikere der taler til laveste fællessnævner, ikke tager ansvar for klimaforandringerne, lyver for folketinget og hinanden, udskammer minoriteter og i det hele taget tænker mere på magt og meningsmålinger end på at tage et reelt politisk ansvar? Og er det egentlig vores egen skyld? Det er jo os der har valgt dem…

Kristian Bach er en erfaren sangskriver og musiker med en stærk bevidsthed om musikkens transformerende kraft – både i det enkelte menneske og i samfundet. Han fik sin debut i 2017 med albummet ‘Første trin’, og udkommer nu med sin første politisk-satiriske single, ‘Brev fra fronten’. Sangen er et ikke-partipolitisk indlæg i valgkampen til det kommende folketingsvalg. Teksten er skarp, grænsesøgende og adresserer stereotyper i både politik og samfund. Kristian har ingen skrupler ved at sætte tingene på spidsen, og der gøres hjerteligt grin med flere navngivne politkere fra både ind- og udland, så ikke et øje er tørt. Singlen akkompagneres af en lige så humoristisk musikvideo, der uden tvivl vil både forarge og begejstre publikum – og dette er netop Kristians hensigt! På både singlen (produceret af Jonas Graverholt) og i videoen (produceret af Erik Hertel og Mette Se Hee Olesen) medvirker gade- og festbandet ‘Fætrene Mikkel’ der bl.a. spiller på hjemmebyggede instrumenter, såsom en bas af murebalje, kosteskaft og reb.

‘Brev fra fronten’ opfordrer vælgerne til grundigt at overveje den fulde konsekvens af deres stemme. 
“Sjovt nok ender magten der, hvor du har sat dit kryds”. 

Relevant information

Youtube
https://youtu.be/pu92JZHTy1A

Musik
https://promo.theorchard.com/ng46Pbt7XZJ8OEaC6RMO

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here