Solstråle fra GREEK SUNSETS

0
1301

Den nye danske rockgruppe, GREEK SUNSETS, har udsendt deres første EP “Loneliness Cinema”

GREEK SUNSETS er en ny dansk rockgruppe med et musikalsk udtryk, som tager sit udgangspunkt i den ægte rock fra 60’erne og 70’erne, tilsat lidt garage, men også med et melodisk touch.

Der er tale om et flergenerationsband, hvor aldersspredningen er mere end 50 år (25-78 år). En spredning, hvor musikalsk erfaring går hånd i hånd med ungdommelig energi og vovemod. Et vellykket socialt og musikalsk eksperiment.

Gruppens absolutte midtpunkt er forsangeren, Vasilis Vlastos.
Han er et unikt naturtalent med en markant stemme og et energisk sceneshow, hvor han demonstrerer en enestående kontakt til publikum.
Han står desuden bag alle gruppens kompositioner.

Et andet markant medlem af GREEK SUNSETS er Preben Devantier, som gennem mange år, siden starten af 60’erne, har markeret sig på den danske rockscene.
Mest kendt er han nok som trommeslager i 60’ernes Peter Belli & Rivalerne samt det legendariske hippi-band, Steppeulvene.

GREEK SUNSETS består i øvrigt af Anders Nielsen (guitar), Erling Andersen (bas) og ikke mindst guitaristen, Simon Høirup, som har flere soloalbums bag sig.

EP’en, som indeholder 4 numre: Loneliness Cinema, If I Was a Human, The Morning After Pill og Tobacco Air, kan høres på alle digitale platforme.

Desuden kan videoen til nummeret, If I Was a Human, ses og høres på YouTube.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here