Nyt album fra Martin Lind er en film

0
1081

“Insulae”, som udkom den 2. juli 2021 er det andet album fra Martin Lind og således opfølgeren til debut solo-albummet “Metanoia” fra 2019. 

På en måde er der slet ikke tale om et album. I hvert fald ikke i gængs forstand. “Insulae” er en snarere en lydfilm uden billede, og albummet skal lyttes til som sådan. Længden er tilpasset LP vinyl-formatet, som er 2×17 minutter, og albummet er tænkt som én lang fortælling med start og slutning. 

“Insulae” rummer bl.a. referencer til James Blake, Clams Casino, Boards of Canada, Artic Monkeys, Depeche Mode, Joy Division, Nile Rodgers, Travis Scott, UNKLE og Beethovens klaver sonater  – og er inspireret af den russiske filminstruktør Tarkovskijs billede, lyd og klippesprog. 

“Insulae” er bevidst ikke tænkt i genrer, men mere som en fortælling, hvor der er lagt vægt på at skrive musik, som underbygger en følelsesmæssig fortælling og erkendelse. Hvis man alligevel ønsker at beskrive det genremæssigt, er “Insulae” et mix af Alternativ Rock, TripHop, Trap, Electronica, Dark Ambient, IDM og Plunderphonics. 

Martin Lind har selv skrevet, indspillet og mixet “Insulae”.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here