Tjida giver dig d-vitamin og selvtillid med ny dansk sommersingle!

0
1032

Ideen til sangen kom sidste sommer, da alle rejser blev aflyst og ferien pludselig skulle holdes i Danmark. Tjida lavede en liste over, hvad hun satte mest pris på ved den danske sommer.

Det viste sig, at det var veninderne med blomsterkjoler, bare tæer og vind i håret, der for alvor kunne få rejsefeberen til at falde. Hun udgiver derfor nu en hyldest til den danske sommer og vennerne i solen:

“Sikke en sol du er, med stråler i dit hår
Det varmer, når du er her, og bliver køligt når du går”

Tracket er produceret sammen med Malthe Seierup og emmer af sommerstemning med et soul-inspireret klaver, blæsere og korharmonier, der understøtter tekstuniverset på en let og legende måde. Det sløve hiphop-beat skaber en fed kontrast til den poppede melodi, og giver følelsen af at være tipsy i rosé på en varm sommerdag. Man fornemmer et stort smil på Tjidas læber, mens hun veksler mellem at synge og rappe, med en klar mission om at sprede feel-good vibes:

”Det er vigtigt for mig at lave noget musik, der opløfter andre og giver dem selvtillid. Jeg har venner, der har haft skrevet og bedt om demoen til sangen, fordi den gav dem et kæmpe smil på læben, og det betyder rigtig meget for mig, at sangen har haft impact hos mine nærmeste før release, og at den nu kan få liv mens sommeren herhjemme er på sit højeste”, fortæller Tjida,
der nu har udgivet 6 danske singler på sit eget label siden september 2020.

Med afspilninger på P3, The Voice og NOVA FM, og over 30.000 streams på diverse platforme og playlisteplaceringer, har Tjida vist, at hun er godt på vej på den danske upcoming scene.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here