Fallulah markerer sit tiår på musikscenen med albumudgivelse

0
792

Lige fra debutsinglen “I Lay My Head” til sidste års “Bloodline”, har Fallulah stået stærkt og succesfuldt med sit originale, genreblandende take på popmusik, og der findes næppe mange danskere, der ikke kan synge med på mindst et par af hendes sange.

Nu er hun klar med sin fjerde albumudgivelse. Det nye album er skabt af to dele, hvoraf den første del udkom som EP sidste år (All My Eyes Are Open, part I).

Med et tiår i bagagen har Fallulah opnået enorm anerkendelse for sin egenartede popmusik. Danish Music Awards, GAFFA-Prisen, Carl Prisen og P3 Prisen – alle pryder hylden hos Fallulah, der med sin allerførste single blev Ugens Uundgåelige på P3 og derfra i alle årene både i æteren, på live scenen og på streamingtjenesterne har haft massiv succes.

“Bloodline” fra albummets første del udkom sidste år og er blandt de allermest spillede Fallulah sange på dansk radio, ligesom den blev taget rigtig godt imod på playlister i hele norden. Alle tre singler fra første del (“God Bless You”, “Bloodline” og “Dysfunctional”) har haft deres premiere på live TV i så forskellige rammer som TV2s nytårsshow, Go’ Morgen Danmark og GAFFAs Award show. Bredden i Fallulahs appel og stadige aktualitet er også blevet understreget af singlernes rotationer på både P3, P4 og P6.

Sangene på det nye album er skrevet nøjagtig som Fallulah har følt dem – de kommer af nødvendighed, og de kommer frit. Både tekst og musik bevæger sig levende og legende, og med ukueligt mod til at være ærlig og søge nye rammer for, hvad pop kan.

Det har altid været Fallulahs drivkraft og efter en del år på forskellige pladeselskaber, valgte hun sidste år at starte sit eget.

”Jeg har brug for at holde min relation til musikken hellig, og derfor havde jeg også virkelig brug for at kunne holde den fri af andres meninger og holdninger i skabelsesprocessen. På den måde er det her album skabt på en, for mig, meget anderledes måde”, fortæller hun.

“All My Eyes Are Open” er et meget personligt album. Sangene spænder fra refleksioner over store følelser til autobiografiske fortællinger. “Paper Route” tager os med på 12-årige Fallulahs avisrute, mens “Don’t Die With Your Dreams er skrevet ud fra de overvældende følelser, der kom med nabokonens fortælling om at miste sin mand pludseligt, kun et par dage før den store fest for deres 60-års bryllupsdag skulle stå.

Tekstuniverset er billedrigt og får i Fallulahs karakteristiske vokal en dragende fortællerstemme, der tager lytteren med ind i en verden, hvor indlevelsen er smittende, uanset om der kaldes til fest på dansegulvet eller til følsom eftertænksomhed.  

Op til albumrelease kommer singlen “Scared of Love”, et upbeat, lidt rocket ”nostalgisk indblik i ungdommens frihed og de klare minder vi bærer med os derfra”, som Fallulah fortæller.  ”Den handler om hvor stærkt man sanser alle indtryk, smage og lyde, når man oplever dem for første gang. Om at opdage kærlighedens komplicerede natur og om at have lyst til at hive en anden person ud af de omstændigheder de er låst fast i og omsvøbe dem i tryghed. Om at ønske at de lyse sommernætter med saltstift hår og mavegrin kan vare ved for evigt”.

Tag imod med åbne øjne og åbent hjerte. Fallulahs album er ude på alle digitale platforme den 13. november.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here