To nye album fra Bjørn Eriksen

0
1519

12 ballader & 12 børnesange. Multikunstneren Bjørn Eriksen udgiver 2 nye album den 28. september med ballader og børnesange. Release Party 29. og 30. september kl. 14-18, begge dage i atelier legeHUSET, Rødovre.

Balladerne er underfundige sange om livet og kærligheden, det korte sekund vi har fået til at opleve verden på godt og ondt. Det gælder om at være opmærksom på de små stunder af lykke, og ikke tage tilværelsen for givet.

Nogle af balladerne er generelle samfundsmæssige betragtninger, måden vi har valgt at indrette vores tilværelse på, dagligdagen, det vi snakker om, en tur i bussen osv.

Børnesangene er kærlighedserklæringer til barndommen og det forhold som kan være mellem voksne og børn. Der er stille godnatsange og vuggeviser, men også sange med fut i for de mindste.

Bjørn Eriksen har virket en menneskealder som billedkunstner, med udstillinger både herhjemme og i udlandet, men har på det seneste taget det musikalske talent alvorligt, og har på 2 år udgivet ikke mindre end 9 album. Han har altid spillet og sunget, og indspillet sine sange da han var ganske ung på sin 8 spors Sony båndoptager. I dag udgiver han sin musik på samtlige streamingsmedier: Spotify, YouTube, Deezer, iTunes osv.

Releaseparty i legeHUSET, 29. og 30. september, begge dage kl. 14-18, hvor Bjørn Eriksen kan opleves live sammen med en udstilling af hans malerier. legeHUSET, Blistrupvej 14, 2610 Rødovre.

Han kan desuden opleves live på Klub Geyser den 22. november i år, hvor han optræder sammen med Jacob Speake på elektrisk guitar og Jens Elbøl på bas. Begge har medvirket på flere af balladerne og børnesangene.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here