Simon Spang-Hanssen & Café Central

0
1862

Nye sange med Claudia Campagnol og Alain Dodji Apaloo i front. Aktuel jazz med strejf af påvirkninger af musik fra Afrika,Caribien,blues. 

Nyt album med musik og lyrics af Simon Spang-Hanssen

line-up:
Claudia Campagnol, vokal/piano
Alain Apaloo, vokal/guitar
Mariane Bitran, fløjte
Aske Drasbæk, baryton-saxofon
Yasser Morejon Pino, kontrabas
Niclas Campagnol, trommer
Simon Spang-Hanssen, tenor-saxofon

Café Central , et panorama af indflydelser, møder og kontraster; med udgangspunkt i jazzen udforskes universet – forgreninger til Brasilien, Caribien, Vest-Afrika, r&b, soul, global fusion….

Musikken er åben og enkel, hvilket giver god plads til den store individuelle kreativitet i dette internationale all-star hold(TO,CU,FR,SE,HU,DK).

Claudia Campagnol kombinerer i sin sang virtuositet med dyb musikalitet og udtryk i fortolkningen, og er samtidig eminent i brugen af stemmen som et improviserende instrument. Finalist i Ung Jazz 2017,solist med DR Big Band under Vinterjazz 2018.

Alain Apaloo er mest kendt som blues-sanger/guitarist og som leder af sit eget afro-jazz-pop-fusion band “Api Pipo”, men udfolder sig også på personlig vis i Café Central som jazz-sanger og guitarist.

Kombinationen af Claudia og Alain er fascinerende, det samme er sammenspillet mellem bassist Yasser Morejon Pino og trommeslager Niclas Campagnol, en tvillingeagtig forståelse, samt rytmisk fantasi og kendskab til mangfoldige stilarter/grooves.
Mariane Bitran og Simon Spang-Hanssen har dannet blæsergruppe sammen i en årrække i en lang række forskellige sammenhænge, “Api Pipo”, Arnold Ludvig Sextet, Quintet Moutin (FR), Alisio Ensemble med flere, og har sammen en unik klang, suppleret med mesterligt barytonspil fra Aske Drasbæk, som dyrker instrumentet med forkærlighed og indsigt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here