Anders Bast & the Bast’ards “Through Space & Time”

0
1123

Anders Bast & the Bast’ards er et energisk band, der følger sine instinkter og impulser og skaber musik i nuet. Dette er tydeligt på udgivelsen “Through Space & Time”, hvor Anders Basts vidtfavnende kompositioner skaber en perfekt legeplads for musikerne.

Optagelserne er lavet med en ældre teknik, hvor der indspilles i det samme rum samtidig uden overdubs, hvilket gør, at den spillede musik i høj grad afspejler bandets sound, når de optræder live.

Der bliver spillet uden forbehold eller frygt, hvilket fra starten har været vigtigt for Anders Bast & the Bast’ards. Det er vigtigt for os, at det du hører, er det du får.

Musikken har flere budskaber. “South of North Dakota” er imod skifergas og fracking over hele verden, men især i Nordjylland, hvorfra Anders’ familie stammer. Nummeret “Blues for the Beast within” er skrevet til det indre bæst. Den stemme der tillader os til at gøre dårlige ting og glemme vores egentlige mål.

Bandleder Anders Bast f. 1978, er uddannet fra NEC, New England Conservatory i USA og RMC, Rytmisk Musikkonservatorium. Han spiller og har spillet med bl.a: Django Bates, Bob Moses, George Russell Bigband (NEC), Hugo Rasmussen, MØ, Frode Fjellheim, Daniel Herskedal, Thomas Buttenschøn, MC Einar, Butch Lacy, Lars Jansson, Per Vers og Ib Glindemann. Anders har udgivet tre plader i eget navn.

Bandet består af erfarne musikere, der selv har projekter og udgivelser i egne navne.

Fun fact: Anders streamede 60 koncerter hjemmefra under corona tiden.

“Through Space & Time” er en plade der viser Anders Basts evner både som saxofonist og komponist, og sammen med the Bast’ards er det tydeligt, at spilleglæden og vildskaben ligger som en underliggende præmis og naturlighed hos alle gennem de 43 minutters spilletid.

“Through Space & Time” udkommer d. 14. august 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here