Debutalbum af upcoming pop-folk artist

0
1088

På Kristine Hoelgaard debutplade ’In the elephant house’ inviteres der ind i et livsglad folk-pop univers, der vidner om mange års erfaring som sangskriver og menneske. Debutpladen befinder sig i et krydsfelt af genrer: De elektroniske stemningsflade blandes med håndspillede akustiske instrumenter og skaber et trygt musikalsk rum fuld af efterårsfarver.

Kristine’s charmerende, varme og ærlige vokal vidner om en ungdom med reflektion og kærlighed. Den nuværende voksne kvinde høres i teksternes forundring over hverdagen, taknemmeligheden for livet og nærværet i en verden fyldt af savn efter ro. Det små musikalske og tekstlige penselstrøg, der tager udgangspunkt i det jordnære liv, de flyvske tanker og de mennesker, der betyder noget helt specielt.

Kristine har skrevet sange siden sin tidlige ungdom, og det har været et vigtigt redskab til at forstå livets små og store begivenheder. Mange af sangene har levet deres liv på de små intime scener i Danmark, Tyskland, England, USA og Holland, og nu er Kristine parat til at vise dem hele den store verden. Musikken er inspireret af den traditionelle sangskrivertradition og de gode gedigne ørehængende popmelodier.

Lyt til musikken her
https://promo.theorchard.com/pcZHSh0hhMepelwoxZpz

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here