Ikke blevet bitter

0
679

Den fremadstormende danske kunstner Mørkeblødt er nu aktuel med nummeret ’IKKE BLEVET BITTER’, der dyrker den mere hårdtslående side af det mørkebløde univers, hvor selvfortærende linjer indkapsles i et hav af rå riffs og brutale beats.

Grib dine egoistiske usikkerheder og fejl og skrig dem ud med dine lungers fulde kraft.

Det er udgangspunkt for den nye single fra Mørkeblødt, der følger op på nummeret ’Sidste Idiot På Planeten’ der udkom i slut november 2022.

”IKKE BLEVET BITTER” handler for mig om at se sine indre dæmoner og skyggesider i øjnene, og erkende, at man ikke altid kan ændre på sig selv og de fejl man har lavet. Den er en omfavnelse af disse destruktive sider i os, og at der ikke er noget galt i at vi har dem, så længe at vi er bevidste omkring dem og prøver at gøre det rigtige. Vi er jo blot mennesker med egoer og drifter, der som oftest bare gerne vil det bedste for os selv. Jeg tænker at det hele måske ville gå lidt nemmere, hvis vi turde at se dette indre mørke i øjnene, og åbne lidt op omkring det.” fortæller August Sandfær, der er personen bag Mørkeblødt.

Mørkeblødt er Augusts musikalske legeplads, hvor han har skabt plads til at dvæle ved mørket og 20’ernes tankemylder. Her forener han analoge synthesizere, guitar-riffs og en vild utæmmet energi med iøjnefaldende, dansk-sproget lyrik. Gennem musikken mærker vi frustrationen over at leve i en selvmodsigende og til tider destruktiv verden, der konstant hiver i dig fra alle sider. En verden, hvor man hele tiden mindes om, hvem man kunne være, og hvad man burde gøre i jagten på et uopnåeligt mål.

”Jeg bruger musikken, og sangskrivningen især, til at håndgribeliggøre verden og alle dens udtryk, farver og larm. I Mørkeblødt koger jeg alt dette ind til lyd og ord, hvor det giver mening for mig. Hvis jeg kan videregive bare en brøkdel af den eksplosion af følelser og farver, jeg får oppe i hovedet, når jeg beskæftiger mig med musik, så giver det hele mening. Det er mit ultimative mål som sangskriver og musiker.” fortæller August.

Mørkeblødts debutsingle ‘Drøm’ høstede en plads på Soundvenues top tracks-liste, da den udkom i november 2020 og debut-EP’en ’Lyst Mørke, Rar Uro’ har været på både Soundvenues og Bands of Tomorrows liste over ”Fire Vigtigste Nye Album”. Derudover har Mørkeblødt også været blandt GAFFAS ”Fire Favoritter Fra Vækstlaget” fået radioplay på P4 og været i rotation på P6Beat med foregående single ’Sidste Idiot På Planeten’.

’IKKE BLEVET BITTER’ udkom den 13. januar 2023.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here