Debutsingle fra GRO

0
1802

Danske GRO debuterer med minimalistisk elektronisk art-pop på singlen “Fade In Time

Bag GRO står sanger, multi-instrumentalist og producer Julie Møller Christiansen. Med en forkærlighed for effekter og synthesizere dyrker hun en eksperimenterende tilgang til popmusik. Den minimalistiske produktion på debutsinglen “Fade In Time” er lavet af hende selv i hjemmestudiet – et sted hun bruger som terapeutisk frirum til at bearbejde tanker og oplevelser.

”Fade In Time er lavet med en sampler, en bas og en vocoder som gør min stemme syntetisk, en effekt jeg synes står i god kontrast til den ærlige tekst, som handler om at skulle acceptere at miste. Jeg mistede min mor, da jeg var 22 år. I en periode isolerede jeg mig i min lejlighed på Amager og gav mig selv lov til at blive lidt i de svære følelser. Fade In Time er en af de sange der kom ud af mig i den tid”, fortæller Julie.

Julie er opvokset i Søborg, en forstad til København, i et flippet hjem med forældre med en forkærlighed for spirituel folk-musik og velour. I en ung alder begyndte hun at skrive sange på de mange strengeinstrumenter, der hang på væggene i barndomshjemmet. 

Efter en del år med en guitar mellem hænderne blev det dog som frontfigur i synth-pop bandet We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, at hun får alvor fandt en musikalsk identitet. Bandet har bl.a. spillet koncerter på Roskilde Festival, SPOT og Smukfest, fået airplay i dansk og international radio og turneret i Tyskland.

I GRO kan der spores elementer fra Julies folk-baggrund, synthpop-tid og eksperimenterende konservatorietid og det hele resulterer i en forfriskende art-pop cocktail med Julies vægtløse vokal på toppen. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here